• sports

    Λιονέλ Μέσι: Επιβεβαίωσε την μετακίνησή του στο Μαϊάμι – Γιατί αρνήθηκε Μπαρτσελόνα και Σαουδική Αραβία

    • NewsRoom
    Λιονέλ Μέσι

    Λιονέλ Μέσι


    Τα χαρτιά του άνοιξε ο Λιονέλ Μέσι σχετικά με το επόμενο σταθμό της καριέρας του, επιβεβαιώνοντας τα δημοσιεύματα που τον έφερναν να έχει επιλέξει την Ιντερ Μαϊάμι του Ντέιβιντ Μπέκαμ.

    Ο 35χρονος άσος, μιλώντας στην Mundo Deportivo και τη Sport από το σπίτι του στο Παρίσι, ξεκαθάρισε πως δεν θα επιστρέψει στη Μπαρτσελόνα και επιβεβαίωσε την μετακίνησή του στις ΗΠΑ.

    «Ήθελα πολύ να γυρίσω στην Μπαρτσελόνα. Ήμουν πολύ ενθουσιασμένος που μπορούσα να επιστρέψω, αλλά με αυτό που βίωσα και την αποχώρηση που είχα, δεν ήθελα να ξαναβρεθώ στην ίδια κατάσταση περιμένοντας να δω τι θα συμβεί. Το μέλλον μου να είναι στα χέρια άλλου», ανέφερε. «Άκουσα ότι έπρεπε να πουλήσουν παίκτες ή να μειώσουν τους μισθούς των παικτών και η αλήθεια είναι ότι δεν ήθελα να το περάσω αυτό, ούτε να έχω κάποια ανάμιξη».

    «Πήρα την απόφαση ότι θα πάω στο Μαϊάμι. Ακόμα δεν το έχω κλείσει εκατό τοις εκατό. Μου λείπουν κάποια πράγματα, αλλά αποφασίσαμε να συνεχίσουμε στο μονοπάτι. Από τη στιγμή που δεν προχώρησε το θέμα της Μπαρτσελόνα, ήθελα να φύγω από την Ευρώπη. Να φύγω από τα φώτα της δημοσιότητας και να σκεφτώ περισσότερο στην οικογένειά μου».

    Ο Μέσι εξήγησε και τον λόγο που δεν επέλεξε την μυθική πρόταση από τη Σαουδική Αραβία. «Αν ήταν θέμα χρημάτων, θα είχα πάει στην Αραβία ή αλλού. Μου φάνηκαν πολλά λεφτά και η αλήθεια είναι ότι η απόφασή μου δεν ήταν όχι λόγω χρημάτων».

    Διαβάστε επίσης

    Λιονέλ Μέσι: Οδεύει προς την Ίντερ Μαϊάμι του Μπέκαμ, λέει το BBC

    Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Τελική πρόταση από τον σεΐχη Τζασίμ για εξαγορά

    Βρετανία: Πωλείται ο Όμιλος Τέλεγκραφ

    ──────────────────

    Εκλογές 2023



    ΣΧΟΛΙΑ