Η καθημερινή και η κυριακάτικη Τέλεγκραφ (The Daily Telegraph, The Sunday Telegraph), όπως και το περιοδικό The Spectator θα πουληθούν λόγω οφειλών της μητρικής τους εταιρίας, αναφέρει το BBC.
Η Lloyds Banking Group προσπαθεί να ανακτήσει τα χρέη που οφείλονται από το δίκτυο εταιρειών που ελέγχεται από την οικογένεια Μπάρκλεϊ και περιλαμβάνει την Τέλεγκραφ.
Οι αναλυτές εκτιμούν ότι οι τίτλοι αξίζουν περίπου 500 εκατομμύρια λίρες.
Ο Ντέιβιντ και ο Φρέντερικ Μπάρκλεϊ αγόρασαν την Telegraph Media Group (TMG), τη μητρική των εφημερίδων, έναντι 665 εκατ. λιρών το 2004.
Διαβάστε επίσης
Στις 29 η Ιουνίου η ΓΣ της ΔΕΗ
ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Τρίτη περίοδος εκτοκισμού ομολογιακού
──────────────────
Εκλογές 2023
Εκλογές 2023: Όλη η επικαιρότητα στο mononews.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ιαπωνία: Τουλάχιστον επτά νεκροί από τον τυφώνα Ντουτζουάν – 58.000 νοικοκυριά χωρίς ρεύμα
- Ζελένσκι: Έτοιμος για «ενεργειακή εκεχειρία» με τη Ρωσία – Ανοιχτός σε τριμερή με Τραμπ και Πούτιν
- Wall Street: Πιέσεις σε Dow Jones και S&P 500 από τον χρηματοπιστωτικό κλάδο – Σε νέο ρεκόρ έκλεισε ο Nasdaq
- Γεωργιάδης: Ο Μητσοτάκης θα πάρει αυτοδυναμία και βάζω και στοίχημα, ούτε μία στο τρισεκατομμύριο συγκυβέρνηση με Βελόπουλο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.