ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στους οκτώ μήνες φυλάκιση με αναστολή έπεσε η ποινή του Ιβάν Σαββίδη, μετά την εκδίκαση της έφεσής του στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, για την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Τούμπας με όπλο το 2018.
Η πρωτόδικη απόφαση ήταν για ποινή 25 μηνών με αναστολή.
Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, αθώωσε τόσο τον Ιβάν Σαββίδη όσο και τον τότε αθλητικό διευθυντή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Λούμπος Μίχελ, λόγω της αλλαγής του σχετικού νόμου για την είσοδο τους στον αγωνιστικό χώρο.
Αντίθετα, ο Ιβάν Σαββίδης κρίθηκε ένοχος γιατί έφερε πάνω του όπλο, καθώς αν και είχε άδεια οπλοφορίας δεν επιτρέπεται η είσοδος με οποιοδήποτε αντικείμενο μπορεί να προκαλέσει τραυματισμό στον αγωνιστικό χώρο.
Διαβάστε επίσης
Ο Ιβάν Σαββίδης ενδιαφέρεται και για άλλα λιμάνια
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Viohalco: 200 εκατ. ευρώ εισέπραξε σε 1,5 χρόνο από τα placements της Cenergy
- Επενδύσεις 120 εκατομμυρίων από Fraport – Κοπελούζο – Κωνσταντακόπουλο στο αεροδρόμιο Καλαμάτας
- Γιώργος Χατζημάρκος στο mononews: Πώς το Νότιο Αιγαίο έγινε διεθνές success story και μαγνήτης επενδύσεων δισεκατομμυρίων
- Μήτσης: Το πρώτο βήμα για τη μετατροπή του Μεγάρου Σλήμαν σε ξενοδοχείο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.