ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Απολαυστική, αυθόρμητη, ειλικρινής και με πολύ χιούμορ.
Η ηθοποιός Κατερίνα Τσάβαλου είναι η καλεσμένη αυτής της εβδομάδας στο ΟΠΑΠ Game Time, σε μια εκπομπή που έχει άρωμα ντέρμπι, ρυθμικής γυμναστικής και «μαθήματα ποδοσφαίρου».
Η πολυτάλαντη καλλιτέχνης, η οποία πρωταγωνιστεί στη θεατρική παράσταση «Crazyland», μιλάει για την αγαπημένη της ΑΕΚ, το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και αποκαλύπτει γιατί θα θυσίαζε ένα Όσκαρ.
Δείτε την εκπομπή εδώ:
Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΗΠΑ: Πάνω από $33 δισ. το κόστος του πολέμου με το Ιράν μέχρι το τέλος Ιουνίου
- 15 Σεπτεμβρίου, Ευρωπαϊκή και Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Προστάτη
- ΕΤΕπ: Επενδύει για πρώτη φορά μετά από 40 χρόνια σε πυρηνικό αντιδραστήρα
- Πιερρακάκης στη Handelsblatt: Τα υγιή οικονομικά είναι υπαρξιακής σημασίας – Στην Ελλάδα το μάθαμε με τον σκληρό τρόπο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.