ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μια μοναδική εμπειρία έζησε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με τους συμπαίκτες του ως καλεσμένοι στον Λευκό Οίκο για να τιμηθούν από τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, σε μια ξεχωριστή εκδήλωση.
Με ενθουσιασμό, ο Έλληνας πρωταθλητής του NBA δήλωσε με μια δόση χιούμορ ότι θα θέσει υποψηφιότητα στις επόμενες εκλογές και θα είναι ο πιο όμορφος πρόεδρος στην ιστορία των ΗΠΑ!
Με τον Γιάννη συμφώνησε και ο αδερφός του, Θανάσης.
Ακόμη χαρακτήρισε απίστευτη εμπειρία την επίσκεψή του στον Λευκό Οίκο με τους Μιλγουόκι Μπακς και είπε ότι ο Αμερικανός πρόεδρος τού χάρισε μια υπογεγραμμένη μπάλα μπάσκετ, ενώ εκείνος του δώρισε υπογεγραμμένα παπούτσια.
"I'm going to be the most handsome president ever." ? pic.twitter.com/7kGi0OzK6I
— Milwaukee Bucks (@Bucks) November 9, 2021
View this post on Instagram
Διαβάστε επίσης:
Γιάννης Αντετοκούνμπο: Από τα Σεπόλια στον Λευκό Οίκο – Η συνάντηση με τον Μπάιντεν (video)
Τέταρτος πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στο NBA ο Greek Freak
Αγνοείται διοικητικός ηγέτης ομάδας της Basket League
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- TRASTOR: Με ανώτατη τιμή διάθεσης τα 1,15 ευρώ/μετοχή η ΑΜΚ για την άντληση τουλάχιστον 150 εκατ. ευρώ
- Fitch: Επιβεβαίωσε το BBB της Ελλάδας με σταθερές προοπτικές
- Παναθηναϊκός: Προτάσεις υπάρχουν, αλλά ο Γιαννακόπουλος δεν πουλάει – Όλο το παρασκήνιο
- ΔΕΗ: Ανεβαίνει το επενδυτικό θερμόμετρο ενόψει της αύξησης – Συνωστισμός στα road shows του Στάσση σε Λονδίνο και Νέα Υόρκη
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.