• sports

    Ένα βήμα από το να γίνει… Μπαρτσελόνα Μαϊάμι!

    • NewsRoom
    Λιονέλ Μέσι

    Λιονέλ Μέσι


    Η απόφαση των Κριστιάνο Ρονάλντο στις αρχές του έτους και Λιονέλ Μέσι το φετινό καλοκαίρι, να αποχωρήσουν από την Ευρώπη και να παίξουν σε… άλλες πολιτείες, προκάλεσε πάταγο στον ποδοσφαιρικό πλανήτη.

    Εδώ θα βρεις οδηγίες εγκατάστασης για το stoiximan app που υπάρχει πλέον και στο play store!

    Συνεχίζουμε… Με αυτόν τον τρόπο οι δύο GOAT έδειξαν να αποδέχονται ότι οι καλύτερες μέρες τους στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο έχουν περάσει και δε θα επιστρέψουν, ακόμα κι αν παραμένουν ικανοί σωματικά να αντέξουν στις απαιτήσεις.

    Ταυτόχρονα, άνοιξαν το δρόμο και σε άλλους σπουδαίους ποδοσφαιριστές, να πουν “ναι” στα πλουσιοπάροχα συμβόλαια που προσφέρουν Σαουδάραβες και Αμερικανοί αντίστοιχα, ιδιοκτήτες και να “υποβαθμιστούν” αγωνιστικά, παίζοντας σε κατώτερα πρωταθλήματα.

    Η Saudi Pro League έχει γίνεται τεράστιο… trend φέτος, ολοένα και περισσότεροι αστέρες επιλέγουν να μεταγραφούν σε ομάδες της Σαουδικής Αραβίας.

    Το MLS “αστράφτει” πλέον, από τη λάμψη του Λιονέλ Μέσι, ο οποίος έφερε και τους παλιούς τους φίλους του στο Μαϊάμι για ένα… “last dance” στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

    Ήδη ο Σέρχιο Μπουσκέτς έχει πραγματοποιήσει ντεμπούτο με τα ροζ της ομάδας του Ντέιβιντ Μπέκαμ, έχει ανακοινωθεί επίσης η απόκτηση του Τζόρδι Άλμπα. Αμφότεροι οι Ισπανοί αστέρες, άφησαν φέτος τη Μπαρτσελόνα, στην οποία πέτυχαν σπουδαία πράγματα τα χρόνια που αγωνίζονταν παρέα με τον Λέο.

    Τα σχέδια των διοικούντων της Ίντερ Μαϊάμι να δημιουργήσουν μια… Μπαρτσελόνα των παλιών, καλών εποχών ωστόσο, δε σταματούν εκεί.

    Ο Λιονέλ Μέσι πρότεινε τον συμπατριώτη του, Τάτα Μαρτίνο, για την τεχνική ηγεσία και οι διοικούντες την αποδέχτηκαν, ενώνοντας ξανά τον Αργεντινό προπονητή με τους πρώην παίκτες της Μπαρτσελόνα.

    Μένουν ακόμα ορισμένα κομμάτια του παζλ και μάλλον θα πρέπει να σκεφτούν σοβαρά οι Αμερικανοί, να… μετονομάσουν την ομάδα σε Μπαρτσελόνα Μαϊάμι!

    Συγκεκριμένα, λείπει ένας σέντερ φορ για τη φετινή ομάδα. Ποιος άλλος θα μπορούσε να “κουμπώσει” άψογα σε αυτή την παρέα, εκτός από τον Λουίς Σουάρες!

    Ο Ουρουγουανός επιθετικός έχει ήδη αφήσει την Ευρώπη για τη βραζιλιάνικη Γκρέμιο, όμως έχει πολύ δελεαστική πρόταση από την Ίντερ Μαϊάμι και όλα δείχνουν ότι θα την αποδεχτεί. Ίσως αυτό συμβεί τον Ιανουάριο, όμως το παλιό “μπλαουγράνα” παρεάκι θα τον περιμένει.

    Στο κάδρο για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής υπάρχει και το όνομα του Αντρές Ινιέστα. Ο άλλοτε παίκτης της “Μπάρσα”, μετά από μια πενταετία στην Ιαπωνία και τη Βίσελ Κόμπε, είναι ελεύθερος να συνεχίσει την καριέρα του σε όποια ομάδα επιθυμεί. Εύκολη απόφαση φαντάζει η Ίντερ Μαϊάμι.

    Μοναδική… παραφωνία στη νέα Μπαρτσελόνα που προσπαθούν να φτιάξουν στο Μαϊάμι οι Αμερικανοί, είναι οι φήμες περί ενδιαφέροντος για τον Σέρχιο Ράμος. Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός έπαιξε για δύο χρόνια στο πλευρό του Μέσι στην Παρί Σεν-Ζερμέν, ωστόσο, ήταν για πολλά περισσότερα έτη στο αντίπαλο στρατόπεδο στην Ισπανία, παίζοντας με τα χρώματα της Ρεάλ Μαδρίτης.

    Το μόνο που απομένει είναι να επιστρέψει στην ενεργό δράση ο Ζεράρδ Πικέ, καθώς και να αναλάβει την τεχνική ηγεσία ο Τσάβι ή ο Πεπ Γκουαρδιόλα και πρακτικά θα είναι έτοιμη η… Μπαρτσελόνα Μαϊάμι!

    Διαβάστε επίσης:

    Αυτά είναι τα 10 πιο ακριβά γήπεδα στον κόσμο



    ΣΧΟΛΙΑ