ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με αφορμή ανάρτηση στο Facebook, στο προφίλ του Egaleo City Gate 12, που προτρέπει σε πρόκληση επεισοδίων στον αγώνα καλαθοσφαίρισης μεταξύ των ομάδων Α.Ε.Ο Πρωτέας Βούλας – ΑΟ Αιγάλεω,
ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο 11/5/2024 και ώρα 18:30 στο κλειστό Γυμναστήριο «Γ. Γεννηματάς» στη Βούλα, η ΔΕΑΒ απευθύνθηκε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για τη διακρίβωση των στοιχείων ταυτότητας των διαχειριστών του συγκεκριμένου προφίλ, προκειμένου να ασκήσει κατ’ αυτών όσα προβλέπει η διάταξη του άρθρου 9 του ν. 5085/2024.
Επιπροσθέτως, η ΔΕΑΒ ζήτησε από την Ελληνική Αστυνομία τη λήψη αυξημένων μέτρων τήρησης της τάξης στον εν λόγω αγώνα, προκειμένου να αποφευχθεί ενδεχόμενος κίνδυνος επεισοδίων.
Διαβάστε επίσης:
ΟΗΕ: Η Γ.Σ. στηρίζει ένταξη της Παλαιστίνης ως πλήρες μέλος στον Οργανισμό
Μάλτα: Σκάνδαλο ιδιωτικοποίησης νοσοκομείων – Παραιτήθηκε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης
ΣΥΡΙΖΑ: «Στην Ελλάδα είμαστε παραδομένοι στον πληθωρισμό απληστίας»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αυτοί είναι οι όροι της προκαταρτικής συμφωνίας ΗΠΑ-Ιράν – Τι αναφέρει για πυρηνικά και Ορμούζ
- «Χαστούκι» στην Τουρκία από την Ευρωβουλή: «Δεν μπορεί να επανεκκινήσει η διαδικασία ένταξης – Είναι πλέον μια αυταρχική χώρα»
- Συνάντηση με τον «ιταλικό ΟΠΕΚΕΠΕ» είχε ο Πιτσιλής – Πώς λειτουργεί το «μοντέλο» πληρωμών της γειτονικής χώρας
- Μουσείο Ακρόπολης: Ελλάδα – Ιταλία, μια αδελφική συνεργασία
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.