ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σκηνές έντασης επικράτησαν στο προγραμματισμένο Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκας που διεξήχθη την Παρασκευή, με πρωταγωνιστές τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Ατρόμητος, Γιώργο Σπανό και τον πρόεδρο του Λεβαδειακού, Κώστα Κολοκυθά.
Τα αίματα άναψαν κατά τη διάρκεια της συζήτησης για την αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος, όταν οι δύο άνδρες διαφώνησαν με έντονο τρόπο. Σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες, ο μεγαλομέτοχος του Ατρομήτου φέρεται να δέχθηκε ένα μήνυμα αναφορικά με τα τηλεοπτικά δικαιώματα, με τον Κολοκυθά να μετέφερε στον Αλέξη Κούγια το γεγονός, κάτι που εκνεύρισε τον Γιώργο Σπανό. Μάλιστα, σύμφωνα με τον Σπορ FM, o επικεφαλής του Ατρόμητου πιάστηκε στα χέρια με τον όμολογό του από τον Λεβαδειακό ενώ φέρεται να τον γρονθοκόπησε.
Το επεισόδιο τελείωσε έπειτα την παρέμβαση των ψυχραιμότερων.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Sports Party* με ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός την Κυριακή από το Πάμε Στοίχημα
- Άνοδος 0,5% στις λιανικές πωλήσεις στη Βρετανία – Φόβοι για πτώση της καταναλωτικής εμπιστοσύνης
- Σαμαράς: Οι γονείς των θυμάτων στα Τέμπη έχουν απόλυτο δικαίωμα να διαπιστώσουν εάν τα λείψανα που τους παραδόθηκαν ανήκουν στα παιδιά τους
- Υπ. Οικονομικών Αυστρίας: Η Ευρωπαϊκή Ένωση βαδίζει σταδιακά προς την έκδοση κοινού χρέους
