• sports

    Αγώνας-θρίλερ στον Απόλλωνα Πόντου: Νεκρός φίλαθλος μετά από διαπληκτισμό

    • NewsRoom


    Μια ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε στο γήπεδο της Καλαμαριάς στο παιχνίδι με τα Χανιά για την Super League 2.

    Ειδικότερα, κατά την διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου της αναμέτρησης δύο φίλαθλοι διαπληκτίστηκαν, με αποτέλεσμα ο ένας να πέσει από τις σκάλες στο τσιμέντο και να χτυπήσει στο κεφάλι. Στο σημείο μετέβησαν δύο ασθενοφόρα.

    Το πρώτο ασθενοφόρο που μπήκε μπήκε στο ταρτάν για να πλησιάσει τον άτυχο, προχωρημένης ηλικίας (70 ετών), έμεινε στο σημείο για αρκετή ώρα, προκειμένου να μπορέσει να τον επαναφέρει στη ζωή. Ωστόσο, ο ηλικιωμένος φίλαθλος ονόματι, Νίκος Τριγλιανός, υπέκυψε στα τραύματα του στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

    Ο αγώνας συνεχίστηκε κανονικά (έληξε 4-0 υπέρ των φιλοξενούμενων) ενώ σοκαρισμένοι ήταν τόσο οι παίκτες όσο και οι δύο προπονητές, Δημήτρης Καλαϊτζίδης και Αλέκος Βοσνιάδης. Μάλιστα, ο τεχνικός των Χανίων, αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις λέγοντας: «Χάθηκε μια ζωή στο γήπεδο, δεν μπορούμε να κάνουμε δηλώσεις. Πρέπει να σταματήσει κάθε τέτοιο επεισόδιο. Έχουμε υποχρέωση όλοι να βοηθήσουμε ώστε να αποφεύγονται τέτοιες καταστάσεις. Αυτό ας είναι το τελευταίο τέτοιο περιστατικό».

    Ο έτερος οπαδός συνελήφθη από την αστυνομία, ενώ διενεργείται έρευνα για τα ακριβή αίτια του συμβάντος που οδήγησαν στον θάνατο του άτυχου ηλικιωμένου.

    nk1
    nk2



    ΣΧΟΛΙΑ