Νέος αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας επελέγη με σημερινή απόφαση του ΚΥΣΕΑ ο μέχρι σήμερα Γενικός Επιθεωρητής Βορείου Ελλάδος αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Σκούμας.
Επίσης, αποστρατεύθηκαν ο τέως αρχηγός Μιχαήλ Καραμαλάκης, στον οποίο το ΚΥΣΕΑ απένειμε το βαθμό του στρατηγού της Ελληνικής Αστυνομίας και τον τίτλο του επίτιμου αρχηγού του Σώματος, καθώς και ο αντιστράτηγος Ανδρέας Δασκαλάκης στον οποίο απονέμεται ο τίτλος του επίτιμου υπαρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας.
Οι κρίσεις συνεχίζονται.
Διαβάστε επίσης:
550 γονείς προχωρήσαν σε ψηφιακή ονομοτοδοσία και βάπτιση των παιδιών τους μέσω του gov.gr
X Factor: Οι auditions συνεχίζονται την Παρασκευή 1η Απριλίου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πώς αντιδρά η στοιχηματική αγορά στην αύξηση φόρου των κερδών των διαδικτυακών καζίνο
- Project-μαμούθ έως 450 εκατ. ευρώ για το ««Philips Stadion»» της ιστορικής PSV Αϊντχόφεν
- Ληξιπρόθεσμα χρέη νοσοκομείων: Το restart του 2025, η μείωση ρεκόρ και ο γρίφος του clawback
- Το war room στο Μαξίμου – Οι συσκέψεις «πολέμου» στον 3ο όροφο και τα 10 πρόσωπα που συμμετέχουν
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.