ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ξεκάθαρο μήνυμα στους Έλληνες ότι φέτος δεν θα υπάρξει πασχαλινή έξοδος, λόγω κορονοϊού, έστειλε ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης.
«Η καραντίνα σίγουρα θα ισχύσει μέχρι τότε, καλό είναι να το λέμε από τώρα» τόνισε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.
Παράλληλα, άφησε να εννοηθεί ότι θα γίνονται πιο αυστηροί έλεγχοι στα διόδια.
Ο υπουργός Ανάπτυξης κάλεσε τους πάντες να κάνουν υπομονή ένα μήνα και εξήγησε πως ενώ η χώρα τα έχει πάει καλά στην διαχείριση της κρίσης του κορονοϊού, θα ήταν «πολύ μεγάλο λάθος» να μεταδοθεί στην επαρχία από την Αθήνα που έχει τα πιο πολλά κρούσματα.
Νωρίτερα, ο Βασίλης Κικίλιας τόνισε ότι «στις 15 Απριλίου θα δούμε πώς έχουν αποδώσει τα μέτρα που πήραμε».
Τόνισε ότι «έχουμε έναν πολύ κρίσιμο μήνα μπροστά μας» και προειδοποίησε πως «κανείς δεν πρέπει να χαλαρώσει, πρέπει να μείνουμε σπίτι».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Λίνα Μενδώνη στη Βουλή: Η Κνωσός είναι άρτιος αρχαιολογικός χώρος- Η UNESCO δεν μας έκανε χάρη
- Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η δική μας επιλογή ήταν να μειώσουμε τους φόρους για όλους» (live)
- Microsoft: Συμφωνία 6 δισ. δολαρίων για ενοικίαση υπολογιστικής ισχύος τεχνητής νοημοσύνης στη Νορβηγία
- Εθνική Τράπεζα: Αγορά 507.596 ιδίων μετοχών από 9/9 έως 16/9/2025
