• Κοινωνία

    Βρέθηκε η σορός της αγνοούμενης του «Ζορμπά» από το Μαντούδι

    • NewsRoom
    μαντουδι-ζορμπας

    Φωτογραφία: LamiaReport.gr


    Η τρίτη αγνοούμενη από το χτύπημα του «Ζορμπά» στο Μαντούδι εντοπίστηκε νεκρή το μεσημέρι της Δευτέρας σε κοίτη ρέματος στην Κήρυνθο Ευβοίας. Το άψυχο σώμα της γυναίκας ήταν σε προχωρημένη σήψη, ενώ σύμφωνα με το LamiaReport, βρέθηκε από έναν πολίτη μέσα σε λάσπη την ώρα που μάζευε ξύλα. Αμέσως ειδοποίησε την αστυνομία Μαντουδίου και την Πυροσβεστική.

    Μετά την ανάσυρση του πτώματος, μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Μαντουδίου, ενώ υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες, να είναι η άτυχη 58χρονη που είχε χαθεί μέσα στα ορμητικά νερά χειμάρρου το βράδυ της 29ης Σεπτεμβρίου μαζί με τον σύζυγό της.

    Δυστυχώς, ο 67χρονος είχε βρεθεί νεκρός σε θαλάσσια περιοχή μεταξύ Πύλι και Βλαχιάς, λίγες ημέρες μετά την κακοκαιρία και συγκεκριμένα στις 4 Οκτωβρίου. Η γυναίκα του ωστόσο, αγνοείται μέχρι σήμερα.

    Αξίζει να σημειώσουμε ότι στο σημείο που βρέθηκε η σορός της γυναίκας, είχαν ψάξει οι διασώστες της Πυροσβεστικής μαζί με τον κυνοφιλική ομάδα της 7ης ΕΜΑΚ, βρίσκοντας πτώματα από ψόφια ζώα.

    Τότε είχαν σημειώσει τη δυσκολία των ερευνών, καθώς η μυρωδιά του θανάτου από τα οικόσιτα και άγρια ζώα, δεν επέτρεπε ακόμη και στον ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο να ανακαλύψει τη μυρουδιά ανθρώπου.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ασύλληπτη τραγωδία: Έγκυος πήδηξε από μπαλκόνι και σκοτώθηκε

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στην Αγγελική Πεπόνη ανήκει το κρανίο που βρέθηκε στην Πρέβεζα

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Νάξος: Στα δύο χωρισμένο το νησί για το νερό



    ΣΧΟΛΙΑ