ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Θρήνος για την οικογένεια 37χρονης εγκύου, η οποία αυτοκτόνησε πηδώντας από το μπαλκόνι του διαμερίσματός της. Η τραγική ιστορία εκτυλίχθηκε σήμερα το μεσημέρι, στην οδό Παπαναστασίου, στον Άγιο Δημήτριο. Η γυναίκα πήδηξε στο κενό από το δεύτερο όροφο.
Η γυναίκα ήταν μητέρα ενός παιδιού τριών ετών. Πήδηξε στο κενό μπροστά στα μάτια του συζύγου της που δεν πρόλαβε να αντιδράσει.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η 37χρονη αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, τα οποία, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, επιδεινώθηκαν στη διάρκεια της δεύτερης εγκυμοσύνης της.
Στην περιοχή σπεύδουν αστυνομικές δυνάμεις, για να διαπιστώσουν τους λόγους που οδήγησαν τη γυναίκα στην αυτοκτονία.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σοκ! Απόπειρα αυτοκτονίας μέσα στη ΔΕΗ γιατί δεν είχε να πληρώσει
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκ από την αυτοκτονία μητέρας τριών παιδιών
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ποια σπίτια μένουν κολλημένα στις αγγελίες – Ακίνητα έως 100.000 αναζητούν οι μισοί αγοραστές
- Αλαφούζος: Το παρασκήνιο, πώς μοιράζονται τα 21,05 εκατ. ευρώ και οι λεπτομέρειες του ιστορικού deal της GBL με τον όμιλο ΣΚΑΪ
- O φόβος του Αβραμόπουλου, το beef με τον Μιχάλη, το δείπνο με μακαρονάδες «γαλάζιων» βουλευτών στο Κολωνάκι και το ραντεβού Μπακογιάννη – Βουλγαράκη
- Η γυναικεία απασχόληση στα πλοία αυξήθηκε κατά 77% σε μια εξαετία
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.