• Κοινωνία

    Βρέθηκαν συντρίμμια από το αεροσκάφος που επέβαινε ο Σάλα

    • NewsRoom

    Εμιλιάνο Σάλα


    Δύο μαξιλάρια καθισμάτων αεροσκάφους εντοπίστηκαν σε παραλία της Γαλλίας. Ο υπεύθυνος κλάδος για τη διερεύνηση αεροπορικών δυστυχημάτων της περιοχής, που εξέτασε τα αντικείμενα, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι πιθανότατα τα μαξιλάρια προέρχονται από το αεροσκάφος, στο οποίο επέβαινε ο Εμιλιάνο Σάλα, ο ποδοσφαιριστής της Premier League, το οποίο και εξακολουθεί να αγνοείται.

    Σε επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε ο κλάδος, αναφέρεται συγκεκριμένα: «Το πρωί της Δευτέρας 28 Ιανουαρίου ενημερωθήκαμε από την Bureau d’Enquetes & d’Analyzes, την γαλλική αρχή για την έρευνες ασφαλείας, ότι ένα τμήμα μαξιλαριού καθίσματος βρέθηκε σε μια παραλία κοντά στην περιοχή Σερτενβίλ στη χερσόνησο Κοτεντέν. Ένα δεύτερο μαξιλάρι βρέθηκε στην ίδια περιοχή αργότερα εκείνη την ημέρα. Από προκαταρκτική εξέταση, καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι είναι πιθανό τα μαξιλάρια να προέρχονται από το συγκεκριμένο αεροσκάφος».

    Υπενθυμίζεται ότι το αεροσκάφος αγνοείται από το βράδυ της προηγούμενης Δευτέρας, όταν χάθηκε από τα ραντάρ το σήμα του, στην περιοχή των στενών της Μάγχης. Ο Εμιλιάνο Σάλα, που επέβαινε στο αεροσκάφος, κατευθυνόταν από τη Ναντ προς την Ουαλία, με σκοπό να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του με την Κάρντιφ. Ο ίδιος και ο πιλότος του αεροσκάφους αγνοούνται από εκείνη τη στιγμή, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό τους από τις αρμόδιες αρχές σταμάτησαν 3 ημέρες μετά την έναρξή τους, χωρίς κανένα αποτέλεσμα.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τέλος οι έρευνες για τον εντοπισμό του Σάλα: Τι ζητά η αδερφή του

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το μήνυμα τρόμου του Σάλα λίγο πριν εξαφανιστεί το αεροσκάφος: «Φοβάμαι…» (ηχητικό)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αγνοείται ιδιωτικό αεροσκάφος με ποδοσφαιριστή της Premier League



    ΣΧΟΛΙΑ