• ΕΙΔΗΣΕΙΣ

    Τέλος οι έρευνες για τον εντοπισμό του Σάλα: Τι ζητά η αδερφή του

    • NewsRoom

    O ποδοσφαοριστής της Premier League, Εμιλιάνο Σάλα


    Σταματούν οι έρευνες για τον εντοπισμό του αεροσκάφους που μετέφερε το διάσημο ποδοσφαιριστή Εμιλιάνο Σάλα, και εξαφανίστηκε στα στενά της Μάγχης, το βράδυ της Δευτέρας. Όπως ανακοινώθηκε σήμερα από τις Αρχές, οι έρευνες ολοκληρώνονται, τρεις ημέρες μετά την έναρξή τους.

    Ο Σάλα, πριν την εξαφάνισή του, είχε μόλις πάρει την ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του ομίλου Κάρντιφ, της Ουαλίας, από τη Ναντ.

    Τη στιγμή που η αδερφή του ποδοσφαιριστή απευθύνει έκκληση στις αρμόδιες αρχές να συνεχιστούν οι έρευνες, η Κάρντιφ Σίτι γνωστοποίησε ότι θα αποτίσει φόρο τιμής στον ποδοσφαιριστή, την Τρίτη, στην αναμέτρηση με την Άρσεναλ για την Premier League, στο Λονδίνο. Ο εκτελεστικός διευθυντής της Κάρντιφ, Κεν Σου, δήλωσε συγκεκριμένα στο Sky Sports, «Θα προγραμματίσουμε ένα αφιέρωμα την Τρίτη στο παιχνίδι με την Άρσεναλ με τους οπαδούς να συμμετέχουν και επίσης στον αγώνα με την Μπόρνμουθ στις 2 Φεβρουαρίου. Σχεδιάζουμε ακόμα τις λεπτομέρειες και θα μιλήσουμε και με την οικογένεια. Θα ανακοινώσουμε λεπτομέρειες τις επόμενες μία ή δύο μέρες».

    Από τη μεριά της, η Premier League, επιβεβαίωσε ότι θα πραγματοποιηθεί ενός λεπτού σιγή σε όλους τους αγώνες της επόμενης εβδομάδας, ως φόρο τιμής για τον ποδοσφαιριστή, αλλά και τον πιλότο του αεροσκάφους, Ντέϊβιντ Ίμποτσον.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Το μήνυμα τρόμου του Σάλα λίγο πριν εξαφανιστεί το αεροσκάφος: «Φοβάμαι…» (ηχητικό)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αγνοείται ιδιωτικό αεροσκάφος με ποδοσφαιριστή της Premier League

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Στην Cosmote TV η Premier League



    ΣΧΟΛΙΑ