ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την παράταση του lockdown στην Βρετανία για τουλάχιστον τρεις ακόμα εβδομάδες ανακοίνωσε ο Βρετανός υπουργός Εξωτερικών Ντόμινικ Ράαμπ, ο οποίος εκτελεί χρέη πρωθυπουργού στη θέση του Μπόρις Τζόνσον.
Μετά από αυτό το διάστημα, όπως ανέφερε, θα μπορούσε να εξεταστεί η χαλάρωση κάποιων μέτρων.
Ο Ράαμπ ανέφερε πως οι πράξεις της κυβέρνησης στοχεύουν στην μείωση του ρυθμού εξάπλωσης του κορονοϊού, ώστε λιγότεροι ασθενείς να χρειάζονται θεραπεία στα νοσοκομεία την ίδια στιγμή, ενώ ταυτόχρονα να αυξηθεί η επάρκεια του συστήματος του NHS.
Ο Ράαμπ επιβεβαίωσε πως οι νεκροί στη Βρετανία, μόνο στα νοσοκομεία, από τον κορονοϊό έφτασαν τους 13.729.
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.