• Κοινωνία

    «Βόμβα» από τον Ν. Κακλαμανάκη: «Οι καταγγελίες Μπεκατώρου αφορούν σεξουαλική κακοποίηση 11χρονης»

    • NewsRoom

    Νίκος Κακλαμανάκης


    Σε μια αποκάλυψη «βόμβα», που μένει βεβαίως να διερευνηθεί, προχώρησε ο Ολυμπιονίκης Νίκος Κακλαμανάκης, υποστηρίζοντας ότι η νέα καταγγελία που έκανε ενώπιον του εισαγγελέα η Σοφία Μπεκατώρου αφορά αθλήτρια η οποία την εποχή που κακοποιήθηκε σεξουαλικά ήταν μόλις 11 ετών!

    Μιλώντας στο MEGA, ο Ολυμπιονίκης ανέφερε ότι το κορίτσι είναι σήμερα 21 ετών, αλλά δεν θέλησε να δώσει περισσότερες πληροφορίες, σημειώνοντας ότι ζει σε μια μικρή, τοπική κοινωνία και δεν θέλει να εκτεθεί.

    Η σεξουαλική κακοποίηση της ανήλικης -τότε- αθλήτριας, επίσης από τον χώρο της Ιστιοπλοΐας, φέρεται να συνέβη πριν από 9-10 χρόνια, όταν το κορίτσι ήταν δηλαδή 11-12 ετών.

    Εφόσον ισχύουν οι καταγγελίες, η κακοποίηση σε βάρος της αθλήτριας φέρεται να έχει τελεστεί σε χρόνο που το αδίκημα δεν έχει παραγραφεί.

    Σοφία Μπεκατώρου: Κατονόμασε και άλλη αθλήτρια που κακοποιήθηκε σεξουαλικά

    Για ακόμα μία αθλήτρια της ιστιοπλοΐας που καταγγέλλει ότι κακοποιήθηκε σεξουαλικά μίλησε στον εισαγγελέα η Σοφία Μπεκατώρου.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, στην 3ωρη κατάθεσή της, η Ολυμπιονίκης εισέφερε σημαντικά στοιχεία για αδικήματα που δεν έχουν παραγραφεί.

    Φέρεται να κατονόμασε συναθλήτρια της από τον χώρο της Ιστιοπλοΐας, η οποία έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης, χωρίς να υπάρχουν μέχρι τώρα πληροφορίες αν ο καταγγελλόμενος ως θύτης είναι ο ίδιος παράγοντας ή κάποιος άλλος από την Ομοσπονδία.

    Η αξιόποινη πράξη της αθλήτριας αυτής φέρεται να έχει τελεστεί σε χρόνο που το αδίκημα δεν έχει παραγραφεί. Ως εκ τούτου η συγκεκριμένη αθλήτρια αναμένεται να κληθεί να καταθέσει στον εισαγγελέα.

    Υπενθυμίζεται ότι σήμερα η Ολυμπιονίκης Σοφία Μπεκατώρου κατέθετε επί τρεις ώρες στον εισαγγελέα, στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης που «άνοιξε» μετά τις σοβαρές δημόσιες καταγγελίες της για σεξουαλική της κακοποίηση από μεγαλοπαράγοντα της ιστιοπλοΐας πριν από 23 χρόνια.

    Η κ. Μπεκατώρου αποχώρησε κάνοντας την εξής δήλωση στους δημοσιογράφους: «Κατέθεσα για την προσωπική μου υπόθεση. Με αφορμή αυτή ελπίζω και άλλες γυναίκες κι άλλοι άνθρωποι να βγουν να μιλήσουν ώστε η κοινωνία να είναι πιο υγιής και να μην φοβόμαστε».

    Διαβάστε επίσης:

    Σοφία Μπεκατώρου: Κατονόμασε και άλλη αθλήτρια που κακοποιήθηκε σεξουαλικά

    Κατέθεσε στον εισαγγελέα η Σοφία Μπεκατώρου: «Ελπίζω και άλλες γυναίκες να βγουν να μιλήσουν»

    Σοφία Μπεκατώρου: Τι απαντά ο παράγοντας που κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση



    ΣΧΟΛΙΑ