ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Επί τρεις ώρες κατέθετε στον εισαγγελέα η ολυμπιονίκης Σοφία Μπεκατώρου, στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης που «άνοιξε» μετά τις σοβαρές δημόσιες καταγγελίες της για σεξουαλική της κακοποίηση από μεγαλοπαράγοντα της ιστιοπλοΐας πριν από 23 χρόνια.
Η κα Μπεκατώρου αποχώρησε κάνοντας την εξής δήλωση στους δημοσιογράφους:
«Κατέθεσα για την προσωπική μου υπόθεση. Με αφορμή αυτή ελπίζω και άλλες γυναίκες κι άλλοι άνθρωποι να βγουν να μιλήσουν ώστε η κοινωνία να είναι πιο υγιής και να μην φοβόμαστε.»
Διαβάστε επίσης:
Η Έλλη Στάη γράφει για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στον χώρο εργασίας
Παρέμβαση εισαγγελέα Αρείου Πάγου: «Να ερευνάτε ταχύτατα κάθε καταγγελία όπως αυτή της Μπεκατώρου»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Έλενα Τσάγκαρη (πρ. ΕΚΕΑ): Επάρκεια με στρατηγική – Πώς το ΕΚΕΑ θωρακίζει το σύστημα αιμοδοσίας
- Η Eurobank στο παγκόσμιο τραπέζι της AI – Τι είδε ο Σταύρος Ιωάννου στην Ινδία
- Οι «μάχες» για τις μονάδες απορριμμάτων – Οι όμιλοι που διεκδικούν έργα 500 εκατ. και η Μεσόγειος ΑΕ
- Airbnb: Κληρονομείται το ακίνητο, δεν κληρονομείται η άδεια
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.