• Κοινωνία

    Βιασμός καθαρίστριας στα Πετράλωνα: Έκανε τον επαίτη ο δράστης για να μη συλληφθεί – Να τον πιάσουν ευχόταν η μητέρα του

    βιασμός Πετράλωνα

    O 35χρονος Βούλγαρος που κατηγορείται για τον βιασμό της καθαρίστριας στα Πετράλωνα


    Μετά από ανθρωποκυνηγητό που εξαπέλυσε η Ελληνική Αστυνομία, εντοπίστηκε και συνελήφθη τελικά το απόγευμα της Τρίτης ο 35χρονος Βούλγαρος που κατηγορείται για τον κατ’ εξακολούθηση βιασμό της 50χρονης καθαρίστριας στα Πετράλωνα.

    Υπενθυμίζεται ότι ο βιαστής της καθαρίστριας στα Πετράλωνα είχε εξαφανιστεί από την περιοχή, για να αποφύγει τη σύλληψη. Ωστόσο, λίγες ώρες αργότερα, η Αστυνομία ταυτοποίησε τα στοιχεία του, οπότε η σύλληψή του ήταν πλέον θέμα χρόνου.

    Τελικά το απόγευμα της Τρίτης οι αστυνομικοί τον εντόπισαν στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας. Μάλιστα, ο 35χρονος είχε αποφασίσει να μην κρυφτεί, αλλά να βρίσκεται σε κοινή θέα, καθώς έτσι πίστευε ότι θα αποπροσανατολίσει τις Αρχές.

    Η πληροφορία που έφτασε στην αστυνομία είναι ότι ο Βούλγαρος παριστάνει τον επαίτη σε κεντρικό πάρκο της Νέας Φιλαδέλφειας. Οι Αρχές έμαθαν ότι ο 35χρονος είχε τη βοήθεια ενός ομοεθνούς του. Τότε, η αστυνομία άρχισε να τον παρακολουθεί και έτσι οδηγήθηκε στον 35χρονο. Παρά το γεγονός ότι ο δράστης αντιστάθηκε, δεν μπόρεσε να αποφύγει τη σύλληψη.

    Υπενθυμίζεται ότι, όπως έγινε γνωστό, ο εν λόγω δράστης έχει κατηγορηθεί και στο παρελθόν για βιασμό. Συγκεκριμένα, το καλοκαίρι του 2015 είχε καταδικαστεί για τον βιασμό μιας φοιτήτριας, αλλά και για απόπειρα ανθρωποκτονίας, επικίνδυνη σωματική βλάβη, απειλή διατάραξης οικιακής ειρήνης και κακοποίηση ζώων. Ωστόσο, είχε αποφυλακιστεί το 2020.

    Εντύπωση προκάλεσε τέλος το γεγονός ότι λίγες ώρες πριν την σύλληψη του Βούλγαρου, εμφανίστηκε στην τηλεόραση και συγκεκριμένα στην εκπομπή «Tlive» η μητέρα του, η οποία δεν κατάφερε να κρύψει το σοκ της για την αποτρόπαια πράξη του γιου της, ενώ ευχήθηκε μάλιστα να μπορέσουν οι Αρχές να τον πιάσουν για να τελειώσει το μαρτύριό της.

    Διαβάστε ακόμη:

    Πετράλωνα: Συνελήφθη ο 35χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό καθαρίστριας

    Πετράλωνα: Σοκάρει στην κατάθεσή της η καθαρίστρια – Είχε ξαναβιάσει ο δράστης

    Πετράλωνα: Ταυτοποιήθηκε ο δράστης – «7 φορές τη βίασαν και την ξυλοκόπησαν»

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ