• Κοινωνία

    Πετράλωνα: Σοκάρει στην κατάθεσή της η καθαρίστρια – Είχε ξαναβιάσει ο δράστης


    Τρόμο προκαλούν οι λεπτομέρειες που περιέγραψε στην Αστυνομία η 50χρονη καθαρίστρια που έπεσε θύμα βιασμού το Σάββατο σε πολυκατοικία όπου εργαζόταν στα Πετράλωνα.

    Η άτυχη γυναίκα, από το νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε για να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, περιέγραψε στους αστυνομικούς όσα αποτρόπαια έζησε στα χέρια του βιαστή της.

    Όπως ανέφερε, πήγε στην πολυκατοικία στις 8 το πρωί και ενώ περίμενε το ασανσέρ, κάποιος την άρπαξε από τον λαιμό και την παρέσυρε με τη βία στο διαμέρισμά του στο ισόγειο. Στη συνέχεια και αφού την έγδυσε και τη χτύπησε, τη βίασε επανειλημμένα.

    Τι αναφέρει στην κατάθεσή της η 50χρονη

    Η άτυχη γυναίκα φέρεται να αναφέρει στην κατάθεσή της:

    «Δουλεύω καθαρίστρια 3 χρόνια στην πολυκατοικία επί της οδού Συμμαχίδων 11 στα Πετράλωνα. Σήμερα κατά την ώρα 8:00 πήγαινα να καθαρίσω. Εκεί που περίμενα το ασανσέρ, με τράβηξε από το λαιμό ένας άντρας και με έβαλε μέσα στο σπίτι του στο ισόγειο. Αυτός ήθελε να κάνει σεξ. Με έπνιγε, μου έβαλε τα χέρια του στο λαιμό. Με είχε γυμνή όλη μέρα. Με πήγε στο δωμάτιό του και με βίασε… Το έκανε και στο μπάνιο. Με χτύπαγε στο πρόσωπο πολύ, με τα χέρια του. Με βίασε πολλές φορές… Δεν έβαλε προφυλακτικό.

    Κάποια στιγμή γύρω στις 5 το απόγευμα αυτός πήγε στην κουζίνα να φτιάξει φαγητό. Πρόσεξα ότι στην πόρτα ήταν το κλειδί. Εγώ το άνοιξα και πήγα σε ένα μπαλκόνι που βλέπει στον ακάλυπτο. Άρχισα να φωνάζω. Κατάφερα και πήγα στο διπλανό σπίτι και ξέφυγα. Μετά ήρθα με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο. Τον άντρα δεν τον ξέρω καθόλου. Δεν είχαμε μιλήσει άλλη φορά, ούτε μαλώσαμε.

    Είμαι 27 χρόνια στην Ελλάδα και καταλαβαίνω τα ελληνικά. Θέλω να τιμωρηθεί ο άντρας. Θα σας μιλήσω και άλλη φορά, όταν βγω από το νοσοκομείο. Δεν θέλω να πω κάτι άλλο τώρα, είμαι ταραγμένη. Θα ήθελα να εξεταστώ από ιατροδικαστή. Δεν θέλω να πω κάτι άλλο.

    Όταν η γυναίκα κατάφερε να αποδράσει από το σπίτι της φρίκης, ο βιαστής εξαφανίστηκε και η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του».

    Είχε βιάσει και στο παρελθόν

    Σεσημασμένος βιαστής είναι ο 35χρονος που βίασε 7 φορές, σύμφωνα με την καταγγελία της, την 50χρονη στα Πετράλωνα.

    Η καταγγελία της 50χρονης για τα μαρτύρια που πέρασε το Σάββατο στο σπίτι του 35χρονου σοκάρουν. Η γυναίκα, που εργάζεται ως καθαρίστρια στην πολυκατοικία, απήχθη από τον 35χρονο στο διαμέρισμά του. Εκεί τη βίασε και την ξυλοκόπησε. Η γυναίκα κατάφερε να δραπετεύσει ώρες αργότερα και να αναζητήσει βοήθεια από ενοίκους άλλων διαμερισμάτων.

    Ο 35χρονος διέφυγε και αναζητείται από την ΕΛ.ΑΣ.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για σεσημασμένο βιαστή, που αποφυλακίστηκε το καλοκαίρι του 2020.

    Ο δράστης του βιασμού της 50χρονης το καλοκαίρι του 2015 είχε κατηγορηθεί για τον βιασμό 22χρονης φοιτήτριας, για απόπειρα ανθρωποκτονίας, επικίνδυνη σωματική βλάβη, απειλή διατάραξης οικιακής ειρήνης και κακοποίηση ζώων.

    Διαβάστε ακόμη:

    Πετράλωνα: Ταυτοποιήθηκε ο δράστης – «7 φορές τη βίασαν και την ξυλοκόπησαν»

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ