• Κοινωνία

    Βιασμός 24χρονης Γεωργίας: «Βρέθηκε σημαντική ποσότητα αλκοόλ στις τοξικολογικές»

    • NewsRoom

    Γεωργία Μπίκα (Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ)


    Ανατρέπονται τα δεδομένα στην υπόθεση βιασμού της 24χρονης Γεωργίας στη Θεσσαλονίκη, όσον αφορά στα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, καθώς σύμφωνα με τον τεχνικό σύμβουλο της κοπέλας, Δημήτρη Γαλεντέρη, βρέθηκε σημαντική ποσότητα αλκοόλ στα ούρα της.

    Συγκεκριμένα, ο κ. Γαλεντέρης τόνισε στο ThessToday ότι «δεν υπάρχει μικρή κατανάλωση αλκοόλ ή η ελάχιστη όπως βιάστηκαν να δηλώσουν από την πλευρά των φερόμενων ως κατηγορουμένων. Ήταν εντελώς λάθος αυτό το συμπέρασμα. Τα ποσοστά αιθανόλης σύμφωνα με τις τοξικολογικές προκύπτουν σημαντικά, που θα μπορούσαν να προκαλέσουν απώλειες στη συνείδηση».

    Υπενθυμίζεται πως οι πρώτες διαρροές έκαναν λόγο για «καθαρές τοξικολογικές εξετάσεις», ωστόσο ο τεχνικός σύμβουλος της 24χρονης έρχεται να ανατρέψει τα δεδομένα.

    Σύμφωνα με τον κ. Γαλεντέρη, η διαπίστωση για την κατανάλωση αλκοόλ, η οποία σύμφωνα με τον ίδιο δεν ήταν αμελητέα, αναμένεται να ενσωματωθεί στην τεχνική έκθεση που θα συνταχθεί και θα παραδοθεί στην ανακρίτρια την επόμενη εβδομάδα.

    «Η ανακρίτρια μετά θα αποφασίσει τι θα κάνει, εμείς προσπαθούμε με τις παρατηρήσεις μας να βοηθήσουμε για να έχει καλύτερη εικόνα και κρίση», δήλωσε ο κ. Γαλεντέρης, με τον ίδιο να συμπληρώνει ότι «το στοιχείο για τα ποσοστά αλκοόλ θα το καταθέσω στην ανακρίτρια μαζί με τον τελικό φάκελο, την επόμενη εβδομάδα».

    Διαβάστε επίσης:

    Γεωργία Μπίκα: Το χάπι βιασμού μετά από 18 ώρες δεν ανιχνεύεται – Θα ζητήσουμε επανεξέταση

    Βιασμός 24χρονης: Ήταν αδύνατο να βρεθούν ουσίες από το χάπι του βιασμού, λέει ο δικηγόρος της Γεωργίας

    Δικηγόρος Βασίλη Λεβέντη για τοξικολογικές 24χρονης: Οι εντολείς μου δεν ένιωσαν απλώς ανακούφιση, αλλά δικαίωση



    ΣΧΟΛΙΑ