• Κοινωνία

    Βιασμός 12χρονης: Ανοίγουν οι τραπεζικοί λογαριασμοί της μητέρας – Παραδέχθηκαν οι συνήγοροι της τα εμβάσματα και τα μηνύματα με τον 53χρονο

    • NewsRoom


    Οι τραπεζικοί λογαριασμοί της μητέρας της 12χρονης στον Κολωνό αλλά και του 53χρονου βιαστή και μαστροπού Ηλία Μίχου φαίνεται να έχουν μπει στο μικροσκόπια της Αρχής για το ξέπλυμα χρήματος, με σκοπό να διαπιστωθεί αν διακινούταν μεταξύ τους χρήματα από τη μαστροπεία.

    Την παραγγελία έδωσε ο επικεφαλής της Αρχής, Χαράλαμπος Βουρλιώτης.

    Αν πράγματι εντοπιστούν χρήματα που δεν δικαιολογούνται και πιστοποιηθεί πως συμπίπτουν με τα ποσά που λάμβανε η 12χρονη από τους βιαστές-«πελάτες», σύμφωνα με την κατάθεσή της, τότε οι κατηγορούμενοι ενδέχεται να βρεθούν αντιμέτωποι και με το κακούργημα της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, άλλωστε, ένα από τα στοιχεία που οδήγησαν την ανακρίτρια στο να εκδώσει ένταλμα σύλληψης κατά της μητέρας ήταν πως υπήρχαν εμβάσματα στον τραπεζικό της λογαριασμό από τον κατηγορούμενο. Παράλληλα, οι αστυνομικοί εντόπισαν συνομιλίες μεταξύ της μητέρας και του 53χρονου μέσω SMS.

    Την ύπαρξη μηνυμάτων ανάμεσα στη μητέρα της 12χρονης και τον 53χρονο  Ηλία Μίχο, αναγνώρισε και ο δικηγόρος της οικογένειας, Απόστολος Λύτρας. Υποστήριξε, δε, ότι τα εμβάσματα που βρέθηκαν στον τραπεζικό λογαριασμό της μητέρας τα έκανε ο 53χρονος προς τη 12χρονη για μικροποσά 20-25 ευρώ.

    Οι κατηγορίες κατά της μητέρας είναι βαριές, καθώς φέρεται να διώκεται για κακουργηματική μαστροπεία.

    Διαβάστε επίσης:

    Υπόθεση βιασμού 12χρονης: Υπάρχουν ενδείξεις εμπλοκής κι άλλων προσώπων λέει ο δικηγόρος των δύο κατηγορουμένων

    Υπόθεση βιασμού 12χρονης: Ένταλμα σύλληψης για τη μητέρα του κοριτσιού

    Υπόθεση βιασμού 12χρονης: Ενδείξεις πως η μάνα εξέδιδε την κόρη της – Τι αναφέρει η ποινική δίωξη



    ΣΧΟΛΙΑ