• Κοινωνία

    Υπόθεση βιασμού 12χρονης: Ένταλμα σύλληψης για τη μητέρα του κοριτσιού

    περιπολικό της Ελληνικής Αστυνομίας


    Ραγδαίες εξελίξεις στην  υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό, καθώς πριν από λίγο η ανακρίτρια εξέδωσε ένταλμα σύλληψης για τη μητέρα της, η οποία και συνελήφθη.

    Η γυναίκα θα μεταφερθεί στη ΓΑΔΑ όπου θα εξεταστεί από τους αξιωματικούς της ασφαλείας για την εμπλοκή της στην υπόθεση.

    Στη φυλακή οι δύο συλληφθέντες

    Την ίδια ώρα στη φυλακή θα οδηγηθούν οι 2 συλληφθέντες για την κτηνωδία στο 12χρονο κοριτσάκι.

    Ο 53χρονος Ηλίας Μίχος, ο οποίος φέρεται να εξέδιδε την ανήλικη, και ο 42χρονος Γιάννης Σοφιανίδης, ο οποίος φέρεται να ήταν πελάτης, απολογήθηκαν και αμέσως μετά ανακρίτρια και εισαγγελέας τούς έδειξαν το δρόμο προς τη φυλακή.

    Και οι 2, απολογούμενοι, φέρονται να ομολόγησαν κυνικά ότι είχαν σεξουαλική επαφή με την 12χρονη. Αρνήθηκαν ωστόσο ότι την βίασαν.

    Απολογούμενος ο 53χρονος Ηλίας Μίχος φέρεται να παραδέχθηκε τη συνεύρεση του με την 12χρονη, ωστόσο οι πληροφορίες λένε ότι αρνήθηκε να μιλήσει για τις υπόλοιπες βαριές κατηγορίες όπως ότι εξέδιδε την ανήλικη και  η εμπορία ανθρώπων.

    Περισσότερες από μία φορά φέρεται να παραδέχθηκε ότι συνευρέθηκε με την 12χρονη ο 42χρονος, υποστηρίζοντας ότι έδινε αμοιβή κατευθείαν στην ανήλικη και όχι στον 53χρονο.

    Αμφότεροι φέρονται να αρνήθηκαν το βιασμό, υποστηρίζοντας ότι οι πράξεις έγιναν με τη συναίνεση της ανήλικης



    ΣΧΟΛΙΑ