ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Από ασφυξία κατέληξαν οι τέσσερις ορειβάτες που έχασαν τη ζωή τους στα Βαρδούσια όρη, σύμφωνα με τα ευρήματα της ιατροδικαστικής έκθεσης, η οποία δόθηκε στη δημοσιότητα το μεσημέρι της Δευτέρας (29/12/25).
Η νεκροψία – νεκροτομή, που διενεργήθηκε από τον ιατροδικαστή Νίκο Καλόγρηα, έδειξε ότι στις σορούς δεν εντοπίστηκαν κακώσεις ή τραύματα που να υποδηλώνουν άλλη αιτία θανάτου.
Όπως προκύπτει από την εξέταση, οι τέσσερις ορειβάτες παρασύρθηκαν από χιονοστιβάδα και εγκλωβίστηκαν κάτω από μεγάλες ποσότητες χιονιού, γεγονός που οδήγησε στον θάνατό τους από ασφυξία.
Διαβάστε επίσης
Θεσσαλονίκη: Πυρκαγιά ξέσπασε σε απορρίμματα κοντά στη Σχολή Δικαστών
Γιώργος Λιάγκας: Ο Μαζωνάκης δεν κατέθεσε κανένα ποσό στον τηλεμαραθώνιο του ΑΝΤ1
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Eurobank: Οι οίκοι ανεβάζουν τον πήχη – Τιμές στόχοι έως 5,40 ευρώ και ανάπτυξη από το εξωτερικό
- Εθνική Τράπεζα: Το «κρυφό χαρτί» των 1,8 δισ. ευρώ και τιμές στόχοι έως 18,75 ευρώ
- Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει ξοδέψει ως τώρα 24,5 εκατ. ευρώ για τις φετινές μεταγραφές του Ολυμπιακού
- To deal των 408 εκατ. ευρώ! Άρσεναλ και Emirates μαζί έως το 2033
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.