ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση κατάσβεσης πυρκαγιάς που ξέσπασε λίγο μετά τις 12:00 το μεσημέρι σε σωρούς απορριμμάτων, σε υπαίθριο χώρο στην Ανατολική Θεσσαλονίκη, στην περιοχή της Μίκρας, κοντά στην Εθνική Σχολή Δικαστικών Λειτουργών.
Στο σημείο επιχειρούν 20 πυροσβέστες με 8 οχήματα.
Στο σημείο υπάρχουν μεγάλες ποσότητες μπαζών και ογκωδών αντικειμένων, όπως στρώματα, καναπέδες και ξυλεία, γεγονός που ευνόησε την εξάπλωση της φωτιάς και δυσχέρανε τις προσπάθειες κατάσβεσης.
Στις επιχειρήσεις συνδράμουν υδροφόρες του δήμου Καλαμαριάς, καθώς και οχήματα από όμορους δήμους, ενώ έχει ζητηθεί και η υποστήριξη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
Διαβάστε επίσης
Γιώργος Λιάγκας: Ο Μαζωνάκης δεν κατέθεσε κανένα ποσό στον τηλεμαραθώνιο του ΑΝΤ1
Σύλβα Ακρίτα: Το τελευταίο αντίο στην πρώην υπουργό και ιδρυτικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Υπουργείο Άμυνας: H αλήθεια για τις αυξήσεις που θα πάρουν τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων [παραδείγματα]
- Λαβρόφ: Απόπειρα επίθεσης του Κιέβου στην κατοικία Πούτιν στο Νόβγκοροντ με 91 drones – «Η Ρωσία θα απαντήσει»
- ΑΑΔΕ: Εκτός λειτουργίας 10+1 ψηφιακές εφαρμογές για δηλώσεις και πληρωμές την Πρωτοχρονιά
- Αττική Οδός: Συνελήφθη 21χρονος που οδηγούσε υπό την επίδραση αλκοολ και προσπάθησε να διαφύγει με επικίνδυνους ελιγμούς