• Top Stories

    Το βίντεο-σοκ από το τροχαίο με την Porsche του Βακάκη

    • NewsRoom
    Πόρσε

    Εικόνα από το τραγικό δυστύχημα στην Αθηνών Λαμίας


    Ένα νέο βίντεο δόθηκε στο φως σήμερα από τη μοιραία σύγκορυση της Porsche με οδηγό τον γιο του επιχειρηματία Απόστολου Βακάκη, Γιώργο και συνοδηγό τον Ανδρέα Γεωργακόπουλο.

    Το δυστύχημα που κόστισε τη ζωή σε 4 ανθρώπους έγινε στις 26 Φεβρουαρίου του 2017. Στο βίντεο που ακολουθεί και δημοσιεύει το Έθνος εμφανίζονται καρέ-καρέ οι στιγμές πριν και μετά το θανατηφόρο τροχαίο.

    Δραματικά λεπτά έζησε ο Υπάτιος Πατμάνογλου, ο οδηγός του έτερου οχήματος ο οποίος είδε την οικογένειά του να ξεκληρίζεται.

    Την ίδια ώρα στο φως ήλθαν από την πραγματογνωμοσύνη περισσότερες λεπτομέρειες για την ημέρα της τραγωδίας.

    Η μοιραία Porsche, που έπεσε εκτός ελέγχου σε αυτοκίνητο σε παράδρομο της εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας, έτρεχε με 320 χλμ. την ώρα.

    Από τα πιο συγκλονιστικά στοιχεία της έκθεσης αφορούν τις συνέπειες της σύγκρουσης της Porsche του Βακάκη με το αυτοκίνητο. Σύμφωνα με την έκθεση, από τη σφοδρότητα της σύγκρουσης το ντεπόζιτο του Honda, στο οποίο βρίσκονταν η σύζυγος του Υπάτιου και ο μόλις τριών ετών γιoς τους, εξαϋλώθηκε, με τα καύσιμα να σκορπίζονται στον αέρα, το μοτέρ εκτινάχθηκε σε απόσταση 85 μέτρων, ενώ τα δύο οχήματα κόπηκαν στη μέση.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Με 320 χλμ./ώρα έτρεχε η Πόρσε του Γιώργου Βακάκη – Τι αναφέρει η έκθεση πραγματογνωμοσύνης



    ΣΧΟΛΙΑ