• Κοινωνία

    Τροχαίο στην Κορινθία: Ανάμεσα στους κρατούμενους και ο 43χρονος παιδόφιλος του Μοσχάτου

    • NewsRoom


    Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στην Εθνική Οδό Αθηνών-Τριπόλεως-Καλαμάτας στην Κορινθία, ύστερα από ανατροπή κλούβας του Μεταγωγών της Αστυνομίας από την Αθήνα, στην έξοδο της Ολυμπίας Οδού προς την Εθνική Οδό Αθηνών-Τριπόλεως-Καλαμάτας.

    Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο 43χρονος παιδόφιλος του Μοσχάτου βρίσκεται ανάμεσα στους επιβαίνοντες κρατουμένους που εκτελούταν η μεταγωγή τους για τις Φυλακές Τριπόλεως με κλούβα της Διεύθυνσης Μεταγωγών Δικαστηρίων Αθηνών που εξετράπη της πορείας της και ανετράπη στην Κορινθία.

    Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες δεν είναι ανάμεσα στους τραυματίες και αν έχει τραυματιστεί είναι πολύ ελαφρά.

    Η μεταγωγή θα κατέληγε στις Φυλακές Τριπόλεως και κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες η κλούβα στην οποία επέβαιναν 16 κρατούμενοι, ανάμεσά τους και ο 43χρονος και 8 αστυνομικοί εξετράπη της πορείας της στην στροφή της εισόδου στον αυτοκινητόδρομο και ανετράπη.

    Η κυκλοφορία αποκαταστάθηκε στο σημείο στις δύο το μεσημέρι, ενώ απεγκλωβίστηκαν τραυματισμένοι συνολικά 6 κρατούμενοι και 8 αστυνομικοί, οι οποίοι μεταφέρθηκαν όλοι στο Νοσοκομείο Κορίνθου για την παροχή των Πρώτων Βοηθειών καθώς όλοι έχουν ελαφρά τραύματα. Οι υπόλοιποι 10 κρατούμενοι είναι καλά στην υγεία τους και αργότερα αναμένεται να συνεχιστεί για όλους τους κρατούμενους η μεταγωγή τους με άλλο υπηρεσιακό όχημα.

    Προανάκριση για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το τροχαίο ατύχημα, διενεργεί η Τροχαία Αυτοκινητοδρόμων Ανατολικής Πελοποννήσου.

    Αναφορικά με τον 43χρονο παιδόφιλο από το Μοσχάτο υπενθυμίζεται πως πέρα από τις δύο ήδη γνωστές υποθέσεις αποπλάνησης σε βάρος δύο ανηλίκων κοριτσιών εκ των οποίων το ένα 14χρονο κορίτσι αυτοκτόνησε στον Σταθμό του ΗΣΑΠ Μοσχάτου, υπήρξε και τρίτη καταγγελία πάλι από τους γονείς μίας 14χρονης που φέρεται να είχε συνάψει ερωτική σχέση στο ενδιάμεσο χρονικό διάστημα της πρώτης με την τελευταία περίπτωση. Καθώς όμως η υπόθεση βρίσκεται πλέον στην κύρια ανάκριση η καταγγελία αυτή έχει δοθεί αρμοδίως στον Ανακριτή που έχει αναλάβει την υπόθεση.



    ΣΧΟΛΙΑ