• Κοινωνία

    Νέα Φιλαδέλφεια: Ελεύθερος ο 43χρονος οπαδός του Παναθηναϊκού

    • NewsRoom
    Ελληνική Αστυνομία

    Ελληνική Αστυνομία


    Ελεύθερος αφέθηκε ο 43χρονος οπαδός του Παναθηναϊκού που κατηγορείται για συμμετοχή στην αιματηρή επίθεση της Νέας Φιλαδέλφειας.

    Διαφωνία υπήρξε μόνο για την επιβολή η όχι περιοριστικών όρων σε βάρος του, με την εισαγγελέα να θεωρεί πως ο κατηγορούμενος πρέπει να αφεθεί ελεύθερος χωρίς όρους ενώ η ανακρίτρια να τάσσεται υπέρ της επιβολής της υποχρεωτικής εμφάνισης του μία φορά το μήνα. Τη διαφωνία θα λύσει το δικαστικό συμβούλιο ενώ ο 43χρονος είναι ελεύθερος από σήμερα (22/8).

    Σύμφωνα με πληροφορίες ο κατηγορούμενος αρνήθηκε τις κατηγορίες, ισχυριζόμενος πως βρισκόταν στην Κεφαλλονιά. Προσκόμισε μάλιστα συγκεκριμένα στοιχεία (εισιτήρια, αποδείξεις διοδίων, πληρωμές μέσω κάρτας κ.ά.) 0ρος επίδραση του ισχυρισμού του πως από 2/8 μέχρι 8/8 βρισκόταν σε διακοπές στο νησί του Ιονίου.. Ο κατηγορούμενος υποστηρίζει δε πως έχει αποστασιοποιηθεί από το σύνδεσμο.

    Νωρίτερα κατέθεσε ως μάρτυρας στην ανακρίτρια και η σύντροφος του η οποία υποστηρίζει πως ήταν μαζί.

    Ο 43χρονος συνελήφθη μετά από ένταλμα σύλληψης καθώς σύμφωνα με τις αρμόδιες αρχές ταυτοποιήθηκε από βίντεο που καταγράφει την επίθεση αλλα και αναρτήσεις που τον στοχοποιούν για εμπλοκή στα αιματηρά επεισόδια.

    Πηγή: ΕΡΤ

    Διαβάστε επίσης:

    Μητσοτάκης: Μετέβη εσπευσμένα στην Πολιτική Προστασία

    Υπουργείο Υγείας: Μέτρα για την αποφυγή εισπνοής καπνού/στάχτης από πυρκαγιά

    Θεσσαλονίκη: Σύλληψη ατόμων για λαθραία καπνικά προϊόντα και ναρκωτικά



    ΣΧΟΛΙΑ