• Κοινωνία

    Τροχαίο στην Κηφισιά: Βίντεο ντοκουμέντο αλλά και μαρτυρίες φέρνουν στο φως νέα στοιχεία

    • NewsRoom

    Το ένα εκ των δύο οχημάτων που ενεπλάκησαν στο τροχαίο δυστύχημα στην Κηφισιά, Πηγή: rpn.gr


    Ένα σοκαριστικό τροχαίο σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου στην περιοχή της Κηφισιάς, όταν ένα όχημα, με 4 επιβάτες, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και χτύπησε άλλο διερχόμενο όχημα, με επίσης 4 επιβάτες, με αποτέλεσμα 2 εξ αυτών να χάσουν τη ζωή τους και οι υπόλοιποι να νοσηλεύονται με τραύματα.

    Δύο ξαδέλφια, 20 και 21 ετών, ήταν τα θύματα του μοιραίου τροχαίου που σημειώθηκε στην Κηφισιά. Η αδιανόητη τραγωδία εκτυλίχθηκε στην οδό Γεωργίου Λύρα, με το όχημα που εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα να συγκρούεται πλαγιομετωπικά με το άλλο.

    Στο σημείο έσπευσαν άμεσα εννέα πυροσβέστες με τρία οχήματα και απεγκλώβισαν έναν νεκρό και ένα ακόμη άτομο, το οποίο υπέκυψε αργότερα στα τραύματά του. Από το ένα όχημα τραυματίστηκαν και τα τέσσερα παιδιά που επέβαιναν, ενώ από το άλλο δύο ξαδέλφια έχασαν τη ζωή τους, ένα τραυματίστηκε βαριά και το τέταρτο άτομο, ο οδηγός κατά πληροφορίες, τραυματίστηκε ελαφρά.

    Το ένα εκ των δύο οχημάτων που ενεπλάκησαν στο τροχαίο δυστύχημα στην Κηφισιά, Πηγή: rpn.gr

    Ο βαρύτατα τραυματισμένος συνοδηγός μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ και υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση. Στο ίδιο νοσοκομείο μεταφέρθηκαν και οι υπόλοιποι πέντε επιβάτες.

    Οι εικόνες από το τροχαίο σοκάρουν, καθώς τα δύο οχήματα μετατράπηκαν σε άμορφη μάζα, αποκαλύπτοντας τη σφοδρότητα της σύγκρουσης.

    Το βίντεο – ντοκουμέντο

    Μάλιστα, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open μεταδόθηκε βίντεο-ντοκουμέντο από την πορεία ενός από τα δύο ΙΧ, πριν τη σύγκρουση. Στο βίντεο αυτό, το όχημα φαίνεται να διασχίζει την οδό Λύρα. Μιλώντας στο Open, αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε ότι ένα από τα ΙΧ φαίνεται να είχε αναπτύξει ταχύτητα μεγαλύτερη των 120 χλμ.

    Οι λόγοι για τους οποίους το ένα εκ των δύο οχημάτων εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστοί, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται η προανάκριση, για να διευκρινιστούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το δυστύχημα στο Α’ Τμήμα Τροχαίας Βορειοανατολικής Αττικής.



    ΣΧΟΛΙΑ