• Κοινωνία

    Τροχαίο με Ferrari: Όταν η Κατερίνα Μονογυιού μιλούσε για τον αδερφό της, Τζώρτζη

    • NewsRoom
    Κατερίνα Μονογυιού

    Κατερίνα Μονογυιού, βουλευτής ΝΔ


    Ανείπωτος είναι ο θρήνος για τον Τζώρτζη Μονογυιό, ο οποίος «έσβησε» στην άσφαλτο, το βράδυ της Πέμπτης, όταν έχασε τον έλεγχο της Ferrari που οδηγούσε.

    Η αδερφή του 45χρονου άνδρα και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνα Μονογυιού είχε μιλήσει δημόσια για εκείνον το 2020, όταν φιλοξενήθηκε στην εκπομπή The 2Night Show στον ΑΝΤ1.

    Μιλώντας στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, η Κατερίνα Μονογυιού είχε αναφερθεί στη συμμετοχή του αδερφού της στο ριάλιτι The Wall, το 2003.

    Πρόκειται για μια από τις πρώτες του εμφανίσεις και είχε καταφέρει να ξεχωρίσει.

    Το ταμπεραμέντο του σε συνδυασμό με την εξωτερική του εμφάνιση «έκλεψαν» την καρδιά της τότε παίκτριας του ριάλιτι, Σίσσυς Γιαννακοπούλου. Το ζευγάρι έζησε έναν δυνατό τηλεοπτικό έρωτα, ο οποίος, όμως, έληξε λίγο καιρό αργότερα.

    «Ο αδερφός μου είχε μπει σε τηλεπαιχνίδι. Ο Τζώρτζης, ναι. Εντάξει εκεί τον έπαιζαν όλα τα κανάλια. Πάντως, εγώ απορώ πώς πήγε και κλείστηκε εκεί μέσα. Εγώ προσωπικά δε θα μπορούσα, θα είχα φρικάρει. Δεν είμαι άνθρωπος που μπορώ να κλείνομαι γενικότερα. Πνίγομαι», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά η βουλευτής της ΝΔ.

    Δείτε το βίντεο:

    Ποιος ήταν ο Τζώρτζης Μονογυιός

    Ο άτυχος άνδρας ήταν πατέρας δύο παιδιών και παντρεμένος με την Αθηνά Κοντοπάνου, η οποία ήταν συνοδηγός στη μοιραία Ferrari. Από το τροχαίο τραυματίστηκε σοβαρά, ενώ νοσηλεύεται σε νοσοκομείο.

    Διαβάστε επίσης:

    Τροχαίο με Ferrari: Η στιγμή του απεγκλωβισμού της συζύγου του Τζώρτζη Μονογυιού (video)

    Τζώρτζης Μονογυιός: Ποιος ήταν ο οδηγός που σκοτώθηκε με τη Ferrari στη Βούλα

    Αυτά είναι τα βίντεο από το δυστύχημα με τη Ferrari στη Βούλα όπου έχασε τη ζωή του o αδελφός της Κατερίνας Μονογυιού



    ΣΧΟΛΙΑ