• Κοινωνία

    Τζώρτζης Μονογυιός: Ποιος ήταν ο οδηγός που σκοτώθηκε με τη Ferrari στη Βούλα

    • NewsRoom
    Τζώρτζης Μονογυιός


    Συγκλονιστικές ήταν οι εικόνες από το τροχαίο δυστύχημα στη Βούλα, με την φλεγόμενη Ferrari, κατά την οποία έχασε τη ζωή του ο Τζώρτζης Μονογυιός.

    Ο άτυχος οδηγός του πολυτελούς οχήματος ήταν ο αδερφός της βουλευτού Κυκλάδων της ΝΔ, Κατερίνας Μονογυιού. Αυτή ήταν η πρώτη φορά που οδηγούσε τη μοιραία Ferrari, την οποία είχε αγοράσει σήμερα.

    Ήταν πατέρας δύο παιδιών και παντρεμένος με την Αθηνά Κοντοπάνου, η οποία καθόταν στη θέση του συνοδηγού. Η γυναίκα εκτοξεύθηκε από το όχημα και τραυματίστηκε σοβαρά με αποτέλεσμα να διακομισθεί – στη συνέχεια – στο νοσοκομείο.

    Ο Τζώρτζης Μονογυιός είχε συμμετάσχει στο ριάλιτι «The Wall» που προβλήθηκε το 2003. Τότε ήταν μόλις 23 ετών και σπούδαζε Πληροφορική.

    Από τις πρώτες του εμφανίσεις κατάφερε να ξεχωρίσει, ενώ είχε «κλέψει» την καρδιά της τότε παίκτριας του ριάλιτι Σίσσυς Γιαννακοπούλου. Το ζευγάρι έζησε έναν δυνατό τηλεοπτικό έρωτα ο οποίος όμως έληξε λίγο καιρό αργότερα.

    Για τη συμμετοχή του στο τηλεπαιχνίδι η αδελφή του Τζώρτζη, Κατερίνα Μονογυιού, είχε δηλώσει τα εξής: «Ο αδελφός μου είχε μπει σε τηλεπαιχνίδι. Ο Τζώρτζης. Εντάξει εκεί τον έπαιζαν όλα τα κανάλια. Πάντως απορώ πώς πήγε και κλείστηκε μέσα, εγώ θα είχα φρικάρει, πνίγομαι».

    Διαβάστε επίσης

    Σοκαριστικό τροχαίo με Ferrari στη Βούλα: Νεκρός ο αδελφός της βουλευτού Κατερίνας Μονογυιού

    Αυτά είναι τα βίντεο από το δυστύχημα με τη Ferrari στη Βούλα όπου έχασε τη ζωή του o αδελφός της Κατερίνας Μονογυιού



    ΣΧΟΛΙΑ