Τραγωδία σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στη Φιλιππιάδα Πρεβέζης, καθώς οι πυροσβέστες ανέσυραν από την κοίτη του ποταμού Λούρου νεκρό ένα μικρό παιδί.
Στην οποία εντοπίστηκε νεκρό το παιδί βρίσκεται δομή φιλοξενίας μεταναστών. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το αγόρι είχε ηλικία 3 ετών και η καταγωγή του ήταν από το Αφγανιστάν.
Το αγοράκι διακομίσθηκε με ασθενοφόρο τυ ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Άρτας με τους γιατρούς να διαπιστώνουν τον θάνατό του.
Η ανάρτηση της πυροσβεστικής στο twitter για το περιστατικό.
Ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του ανήλικο παιδί από την κοίτη του ποταμού Λούρου στη Φιλιππιάδα Πρεβέζης και παρελήφθη από το ΕΚΑΒ. Επιχείρησαν 6 πυροσβέστες με 3 οχήματα.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) August 12, 2020
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κοζάνη: Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στην Τραπεζίτσα – Ένας τραυματίας
- Αμπάς Αραγτσί: Η ουκρανική επίθεση σε ιρανικό εμπορικό πλοίο δεν θα μείνει αναπάντητη
- Ισραήλ: Εγκρίθηκε η ανάπτυξη της “Διεθνούς Δύναμης Σταθεροποίησης” στη Γάζα
- ΥΠΕΞ: Στην Αθήνα τη Δευτέρα ο τρίτος γύρος διαπραγματεύσεων με τη Λιβύη για την οριοθέτηση ΑΟΖ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.