• Κοινωνία

    Τραγωδία στην Ρόδο: 43χρονος πατέρας πήγε να βοηθήσει σε τροχαίο και σκοτώθηκε

    • NewsRoom

    Πηγή: Ροδιακή


    Μία τραγική ιστορία ξετυλίχθηκε στην Ρόδο, όταν ένας άνδρας ηλικίας 43 ετών και πατέρας δύο παιδιών έχασε τη ζωή του, όταν παρασύρθηκε από αυτοκίνητο, τη στιγμή που σταμάτησε να βοηθήσει σε τροχαίο.

    Το σοκαριστικό τροχαίο έγινε λίγο πριν τις 22:30 το βράδυ του Σάββατου. Όλα έγιναν όταν ΙΧ αυτοκίνητο, που κινούνταν επί της Ρόδου – Λίνδου, ανάμεσα στην Αφάντου και τα Κολύμπια, χτύπησε στη χαμηλή διαχωριστική νησίδα και πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

    Ο άτυχος άνδρας έμενε λίγα μέτρα μακριά από το σημείο του τροχαίου. Ακούγοντας τον θόρυβο από το τροχαίο, μαζί με άλλους γείτονες και διερχόμενους οδηγούς, έσπευσαν στο σημείο να βοηθήσουν. Παράλληλα, ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ και την αστυνομία.

    Την ώρα που προσπαθούσαν ν’ απεγκλωβίσουν την οδηγό μέσα από το όχημα, ένα άλλο αυτοκίνητο, που κινούνταν επί της Ρόδου – Λίνδου και σύμφωνα με πληροφορίες οδηγούσε ένας 19χρονος, έπεσε με σφοδρότητα πάνω στο ακινητοποιημένο αυτοκίνητο, παρασύροντας έτσι όλους όσους βρίσκονταν στο σημείο.

    Πηγή: Ροδιακή

    Το αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστεί θανάσιμα και να ξεψυχήσει λίγη ώρα αργότερα ο 43χρονος και να τραυματιστούν άλλα δύο άτομα, τα οποία επίσης διακομίστηκαν στο νοσοκομείο, αλλά βρίσκονται εκτός κινδύνου. Ολόκληρη η τοπική κοινωνία έχει βυθιστεί από χθες σε βαρύ πένθος.

    Τα ακριβή αίτια του τροχαίου δυστυχήματος, εξετάζουν οι αρμόδιοι αξιωματικοί της Τροχαίας Ρόδου. Ο οδηγός του δεύτερου αυτοκινήτου συνελήφθη και κρατείται από τους αστυνομικούς, προκειμένου να παραπεμφθεί αύριο στον Εισαγγελέα Ρόδου, αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ