• Κοινωνία

    Τραγωδία στα Χανιά: Τι αναφέρει ο ιατροδικαστής για την 39χρονη που έπεσε από μπαλκόνι

    • NewsRoom


    Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία του Αποκόρωνα στα Χανιά μετά από τον τραγικό χαμό της 39χρονης, μητέρας τριών παιδιών, που αργά το βράδυ της Δευτέρας, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έπεσε στο κενό από το μπαλκόνι του σπιτιού της.

    Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Κρήτης, Αντώνη Παπαδομανωλάκη, έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας.

    Η 39χρονη βγήκε στο μπαλκόνι και η πτώση της στο κενό της προκάλεσε βαριά τραύματα που οδήγησαν στο θάνατο της. Ο σύζυγος της την βρήκε μέσα σε μία λίμνη αίματος. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε την  άτυχη γυναίκας και την μετέφερε στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου.

    Ο ιατροδικαστής, ο οποίος διενήργησε σήμερα τη νεκροψία νεκροτομή, στο πόρισμα του διαβεβαιώνει ότι η 39χρονη, δεν έφερε ίχνη πάλης, ούτε διαπιστώθηκε επίδραση δύναμης από τρίτους.

    «Ο θάνατος επήλθε από βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση, κάκωση σπλάχνων, θώρακος και κοιλίας» ,ανέφερε ο κ. Παπαδομανωλάκης, μεταξύ άλλων στην ΚΡΗΤΗ TV.

    Το απόγευμα η 39χρονη οδηγείται στην τελευταία της κατοικία σε κλίμα βαθιάς οδύνης.

    Τραγικές φιγούρες τα παιδιά της, δύο αγόρια 12 και 17 ετών και μια κόρη 19 ετών, που αδυνατούν να πιστέψουν πως δε θα αντικρίσουν ξανά την πολυαγαπημένη τους μητέρα.

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεσολόγγι: 55χρονος απαγχονίστηκε στο σπίτι του

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Σοκ: Άνδρας έπεσε στο κενό από το παράθυρο σπιτιού στην Πάτρα



    ΣΧΟΛΙΑ