ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Απίστευτη ληστεία στο Χαλάνδρι. Οι δράστες εισέβαλαν σε διαμέρισμα την ώρα που η ιδιοκτήτρια κοιμόταν στο δωμάτιό της και αφού τη λήστεψαν, άρπαξαν το αυτοκίνητό της και έφυγαν.
Η 39χρονη γυναίκα αντιλήφθηκε την συμμορία να σπάει την πόρτα του διαμερίσματος της στον 1ο όροφο στην οδό Επιδαύρου το βράδυ της Τρίτης. Οι δράστες, μετά τη βίαιη εισβολή με ιδιαίτερη ψυχραιμία και ενώ το θύμα τους παρακολουθούσε τρομοκρατημένο, άρπαξαν την τσάντα που περιείχε 100 ευρώ, προσωπικά αντικείμενα και την ταυτότητά της.
Όμως δεν σταμάτησαν εκεί. Φεύγοντας πήραν τα κλειδιά του οχήματός της, κατέβηκαν στο γκαράζ και έφυγαν με το αυτοκίνητό της.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Περίεργο περιστατικό: Έκλεψαν από φαντάρο την κάρτα εισόδου στο Πεντάγωνο
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συναγερμός για μηχανισμό ανατίναξης ΑΤΜ στην Αγία Παρασκευή
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 30χρονου που αποπλανούσε ανήλικα στο Αγρίνιο (pics)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Συγγενείς θυμάτων τρομοκρατίας: Γιατί αντέδρασαν έντονα σε ντοκιμαντέρ του ΣΚΑΪ για τη 17Ν
- ΥΠΕΞ Κίνας για Βενεζουέλα: Όχι στον «μονομερή εκφοβισμό» χωρών
- Λιβάνιος: Ειδικός κύκλος μόνιμων προσλήψεων ανοίγει στους δήμους τις επόμενες ημέρες
- Νίκος Παππάς: Διαγράφεται από τον ΣΥΡΙΖΑ μετά την επίθεση στον δημοσιογράφο Νίκο Γιαννόπουλου στο Στρασβούργο
