ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Θύμα κλοπής από σπείρα τριών ατόμων έπεσε η 90χρονη γιαγιά, η οποία είχε συλληφθεί στους Αμπελόκηπους τα τέλη Μαρτίου, την ώρα που πουλούσε τερλίκια.
Συγκεκριμένα, μία 33χρονη αφαίρεσε από την ηλικιωμένη, στην περιοχή των Αμπελοκήπων, χρυσή αλυσίδα με σταυρό και αποχώρησε με αυτοκίνητο όπου την ανέμεναν οι δύο συνεργοί της, ένας άνδρας και μία γυναίκα.
Οι τρεις δράστες συνελήφθησαν λίγη ώρα αργότερα, στην περιοχή του Κορδελιού, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Ασφάλειας και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης.
Παράλληλα, η αστυνομία προχώρησε χθες στη σύλληψη επιπλέον επτά ατόμων για περιπτώσεις κλοπών και απόπειρα κλοπής σε διάφορες περιοχές της πόλης. Οι συλληφθέντες, με τις δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος τους θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Κύπρος: Ξεκινούν οι έρευνες για την 6χρονη στο σημείο που υπέδειξε ο Serial Killer «Ορέστης»
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κύπρος: Το μοντέλο που πόζαρε για video clip στο «κρεβάτι του τρόμου» μιλά για τον «Ορέστη»
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Φρίκη προκαλεί η δράση του 35χρονου serial killer στην Κύπρο-Αγνοούνται άλλες 22 Φιλιππινέζες
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Εθνική Τράπεζα: MoU με την Allianz για το 30% στην Allianz Ευρωπαϊκή Πίστη και αποκλειστική συμφωνία bancassurance
- Τηλεθέαση: Ο νέος τρόπος μέτρησης μπορεί να αλλάξει δισεκατομμύρια σε NFL, Ολυμπιακούς Αγώνες και τηλεοπτικά δικαιώματα
- Ζλάτκο Ζάχοβιτς: Από τα 5 δισ. δραχμές του Κόκκαλη και τις εκρήξεις στον Ολυμπιακό, στην επιστροφή μέσω UEFA από τον Τσέφεριν
- Ελληνικό: Αυτό είναι το συγκρότημα που επιλέγουν οι Έλληνες για κύρια κατοικία
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.