ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το φως της δημοσιότητας είδε το ιατροδικαστικό πόρισμα για το τροχαίο στο Αίγιο στο οποίο την ζωή τους έχασαν μια 67χρονη γυναίκα και το μόλις ενός έτους εγγόνι της.
Αναλυτικότερα, σύμφωνα με όσα προβλήθηκαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ο θάνατος της 67χρονης γυναίκας και του εγγονού της, του μικρού Γιαννάκη ήταν ακαριαίος.
Μάλιστα το παιδί έφερε και κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Η γιαγιά του ήταν πολυτραυματίας και έφερε κακώσεις σε κεφάλι, αυχένα, θώρακα, κοιλιά και άκρα.
Τα συγκεκριμένα χτυπήματα δείχνουν τη σφοδρότητα με την οποία το ΙΧ που οδηγούσε ο 28χρονος σημαιοφόρος του Πολεμικού Ναυτικού έπεσε πάνω τους.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γαλλία: Νεκρός ο Πρέσβης της Νότιας Αφρικής – Έπεσε από τον 22ο όροφο ξενοδοχείου
- Αντώνης Κοτζαμανίδης: Η ENTERSOFTONE δεν είναι μία επιχειρηματική κίνηση αλλά αποτελεί μία συνύπαρξη δύο κορυφαίων εταιρειών
- Χέγκσεθ: Τέλος οι παχύσαρκοι και οι γενειοφόροι στον στρατό, γίναμε το υπουργείο Woke
- ΒΜW: Νέο εργοστάσιο στην Ουγγαρία
