ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με κορονοϊό νοσεί η δούκισσα της Κορνουάλης, Καμίλα Πάρκερ, λίγες ημέρες αφού ανακοινώθηκε ότι ο πρίγκιπας Κάρολος είναι θετικός για δεύτερη φορά.
Την είδηση επιβεβαίωσε το Clarence House, σύμφωνα με το οποίο, η Καμίλα έχει τεθεί σε καραντίνα αφού βρέθηκε θετική.
Συγκεκριμένα, εκπρόσωπος του Clarence House δήλωσε ότι: «Η Βασιλική Υψηλότητα η Δούκισσα της Κορνουάλης βρέθηκε θετική στην Covid-19 και βρίσκεται σε απομόνωση. Συνεχίζουμε να ακολουθούμε τις κυβερνητικές οδηγίες».
Σημειώνεται ότι η Καμίλα είναι τριπλά εμβολιασμένη, ενώ το θετικό τεστ της έρχεται τέσσερις ημέρες μετά τη διάγνωση του Καρόλου.
Διαβάστε επίσης:
Πρίγκιπας Κάρολος: Για δεύτερη φορά θετικός στον κορονοϊό
Αγωνία στο Παλάτι: Φόβοι ότι η 95χρονη Ελισάβετ κόλλησε Covid
Βασίλισσα Ελισάβετ: Εορτασμοί για τα 70 χρόνια στον θρόνο εν μέσω κρίσεων στο Παλάτι
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Νέα Υόρκη: 27χρονος άνοιξε πυρ, σκότωσε 4 ανθρώπους και αυτοκτόνησε (βίντεο)
- Έρευνα της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας για τα «Σπιτάκια Ανακύκλωσης» – Τι έλεγε το πόρισμα της ΕΔΕΛ
- Τζουζέπε Τζιάνο: Η εξαγορά του ΧΑ από τη Euronext θα συνδέσει τις επιχειρήσεις με δεξαμενή ρευστότητας άνω των 6 τρισ.
- Τι στάση θα κρατήσει η ΝΔ στην ψηφοφορία για τις προανακριτικές – Η κλειστή σύσκεψη και η πρόταση για αποχή
