Τιμόνι αναμένεται να πιάσουν από την 1η Σεπτεμβρίου οι οδηγοί που συμμετείχαν στη διαδικασία πρόσληψης του ΟΑΣΘ και οι επιτυχόντες θα κληθούν μέσα στις επόμενες ημέρες να υπογράψουν και τις σχετικές συμβάσεις, όπως επισημαίνει σε σημερινή του ανακοίνωση ο οργανισμός.
Οι πίνακες κατάταξης των υποψηφίων είναι αναρτημένοι στην ιστοσελίδα του ΟΑΣΘ, στη «ΔΙΑΥΓΕΙΑ», καθώς και στα γραφεία του οργανισμού, στην οδό Αλεξάνδρου Παπαναστασίου 90, στον 5ο όροφο, όπως διευκρινίζεται στην ανακοίνωση του οργανισμού.
Στο μεταξύ, η διοίκηση του ΟΑΣΘ δηλώνει ικανοποίηση για τη θετική ανταπόκριση των επαγγελματιών οδηγών στο κάλεσμα για ενίσχυση των αστικών συγκοινωνιών της Θεσσαλονίκης, όπως και για το ότι η διαδικασία κύλησε ομαλά και με ταχείς ρυθμούς.
Διαβάστε επίσης:
Τζέι Ντι Βανς: Οι ΗΠΑ θέλουν να «προγραμματίσουν» μια συνάντηση Τραμπ-Πούτιν-Ζελένσκι
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Θ. Κοντογεώργης για μετεκλογικά σενάρια: «Πολύς ο χρόνος μέχρι τις εκλογές»
- Πτώση κερδών για τη BYD μετά από τέσσερα χρόνια – Πιέσεις από τον ανταγωνισμό στην Κίνα
- Ανδρουλάκης: «Η πολιτική αλλαγή είναι προϋπόθεση για την πολιτική, οικονομική και κοινωνική σταθερότητα του τόπου»
- Μεγάλη γιορτή για τα ζώα συντροφιάς σήμερα στο Μαρούσι από το topetmou.gr – Παρών ο Ερμής και ο Άδωνις Γεωργιάδης
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.