ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Δύο πυρκαγιές, που εκδηλώθηκαν το απόγευμα τέθηκαν υπό έλεγχο και σβήστηκαν σε σύντομο χρόνο, χωρίς να προκαλέσουν προβλήματα.
Η πρώτη φωτιά εκδηλώθηκε σε ξηρά χόρτα, το απόγευμα, στο δρόμο Τριλόφου – Καρδιάς. Στο σημείο έσπευσαν τέσσερα οχήματα και οκτώ άνδρες. Οι δυνάμεις κατάσβεσης δε χρειάστηκε να επέμβουν, καθώς η φωτιά είχε σβήσει κατά την άφιξή τους και αφού παρέμειναν στο σημείο για λίγο, για τυχόν αναζωπυρώσεις, αποχώρησαν.
Άλλη πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε ξηρά χόρτα στο δρόμο από Πεύκα προς Ασβεστοχώρι, στην οποία και επενέβησαν επτά πυροσβέστες με τρία οχήματα και την έσβησαν επί τόπου.
Διαβάστε επίσης:
Γερμανία: Πρωτιά στη Θουριγγία για το ακροδεξιό AfD (exit poll)
Πυροσβεστική: 33 αγροτοδασικές πυρκαγιές το τελευταίο 24ωρο σε όλη τη χώρα
Ρωσία: Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου δηλώνει ότι η Χάρις είναι πιο προβλέψιμη από τον Τραμπ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Έφοδος της ΕΛΑΣ στις φυλακές Κορυδαλλού- Εντοπίστηκαν 4 κινητά τηλέφωνα
- Η δήλωση Τραμπ για την επίθεση σε αμερικανούς στη Συρία: Θα ανταποδώσουμε
- Συμφωνία στρατηγικής εταιρικής σχέσης Γαλλίας-Κύπρου θα υπογράψουν τη Δευτέρα στο Παρίσι ο Νίκος Χριστοδουλίδης με τον Εμανουέλ Μακρόν
- Παρουσία Δαβάκη στις εκδηλώσεις για την 82η επέτειo μνήμης του Ολοκαυτώματος στα Καλάβρυτα