ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τράπεζα Πειραιώς: Αργυρός χορηγός σε φιλανθρωπική συναυλία για την ενίσχυση του Παιδοογκολογικού Τμήματος του ΑΧΕΠΑ
Έφυγε από τη ζωή ένας 48χρονος αστυνομικός που υπηρετούσε στο Αστυνομικό Τμήμα Λευκού Πύργου στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος είχε νοσήσει από κορονοϊό πριν από περίπου ένα μήνα.
Όπως αναφέρουν πληροφορίες του thestival, ο άτυχος 48χρονος άνδρας είχε διασωληνωθεί κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ. Πριν από λίγες ημέρες ενώ είχε νικήσει τον κορονοϊό, υπέστη ενδονοσοκομειακή λοίμωξη.
Ο οργανισμός του ήταν ήδη εξασθενημένος και χθες το βράδυ κατέληξε.
Διαβάστε επίσης:
Θεσσαλονίκη: Προσαγωγές ατόμων που έριξαν τον σταυρό στα νερά του Θερμαϊκού
Μίνα Γκάγκα: Φοβόμαστε αύξηση κρουσμάτων το επόμενο 15ήμερο – Τα παιδιά είναι πιο ασφαλή στα σχολεία
Θεοφάνεια με ανοιχτές εκκλησίες, διακριτική παρουσία της αστυνομίας και χωρίς ρίψη σταυρού
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Το Ιράν προειδοποιεί τις ΗΠΑ ότι ο «οικονομικός πόλεμος» που ανήγγειλαν θα γυρίσει μπούμερανγκ
- Στενό του Ορμούζ: Λιγότερες από 20 διελεύσεις εμπορικών πλοίων το σαββατοκύριακο
- Καιρός: Σε κλοιό καύσωνα η χώρα – Έως 42 βαθμούς η θερμοκρασία
- Σε φουλ ρυθμούς επιστρέφει η κυβέρνηση – Τα μηνύματα Μητσοτάκη στο υπουργικό συμβούλιο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.