Κακουργηματική δίωξη για θανατηφόρα έκθεση, άσκησε εισαγγελέας σε βάρος γιατρού που κατηγορείται για τον θάνατο της 14χρονης Γεωργίας από την Επανομή Θεσσαλονίκης, ύστερα από χειρουργική επέμβαση τοποθέτησης γαστρικού δακτυλίου, τον Ιούνιο του 2021, σε ιδιωτική κλινική.
Όπως έγινε γνωστό, για την ίδια υπόθεση απαγγέλθηκαν εναντίον του ίδιου γιατρού – επιπλέον – κατηγορίες για πλαστογραφία και υπεξαγωγή εγγράφου, σε βαθμό πλημμελήματος. Ο φάκελος της δικογραφίας διαβιβάστηκε σε ανακριτή, ενώπιον του οποίου ο κατηγορούμενος θα κληθεί να απολογηθεί το επόμενο διάστημα.
Ο ίδιος γιατρός είχε καταδικαστεί πέρσι τον Μάιο από το Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης σε φυλάκιση 4 ετών (προς 5 ευρώ/ημερησίως) για τον θάνατο ενός 24χρονου από την Κεραμωτή Καβάλας, κατόπιν ανάλογου χειρουργείου, ενώ για παρόμοια υπόθεση προηγήθηκε μία ακόμη καταδίκη του η οποία ήδη κατέστη αμετάκλητη.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πετρέλαιο: Πάνω από 100 δολάρια το Brent για δεύτερη συνεχόμενη συνεδρίαση
- Η Ρωσία χαρακτήρισε «ξένη πράκτορα» τη δισέγγονη του Νικήτα Χρουστσόφ
- Γροιλανδία: Παραιτήθηκε η ΥΠΕΞ, επειδή το κόμμα της αποχώρησε από τον κυβερνητικό συνασπισμό
- Yardeni: Οι μετοχές ενδέχεται να αρχίσουν να προεξοφλούν το ενδεχόμενο ότι ο πόλεμος δεν θα είναι σύντομος
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.