• Κοινωνία

    Θεσσαλονίκη: Έφοδος της Αστυνομίας σε στέκι ακροδεξιών, ενόψει της ΔΕΘ

    • NewsRoom
    astinomia


    Έφοδο σε στέκι ακροδεξιών της Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε η Ελληνική Αστυνομία, σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ.

    Η επιχείρηση της Ελληνικής Αστυνομίας πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη στο πλαίσιο των δρακόντειων μέτρων ασφαλείας που έχουν λάβει οι Αρχές για τα εγκαίνια της 83ης ΔΕΘ και της ομιλίας του Αλέξη Τσίπρα. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι αστυνομικοί έκαναν έφοδο στο στέκι των ακροδεξιών, μετά από πληροφορίες για σχέδιο πρόκλησης εκτεταμένων επεισοδίων το ερχόμενο Σάββατο, την ώρα του συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία. Το συλλαλητήριο είναι προγραμματισμένο για τις 7 το απόγευμα της ίδιας ημέρας έξω από το Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο.

    Πάντως, το μεσημέρι της Πέμπτης, ομάδα του Ρουβίκωνα εισέβαλαν ανενόχλητα στα γραφεία του ΣΒΒΕ στη Θεσσαλονίκη, ύψωσαν πανό, πέταξαν τρικάκια και στη συνέχεια αποχώρησαν.

    Μετά το περιστατικό η Αστυνομία βρίσκεται σε εγρήγορση. Ελικόπτερα της ΕΛΑΣ πέταξαν σήμερα το μεσημέρι πάνω από το ιστορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης, ενώ στα μέτρα ασφαλείας συμμετέχουν και   κλιμάκια του FBI και της CIΑ.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Βεβήλωσαν το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στη Θεσσαλονίκη

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εισβολή του Ρουβίκωνα στο Σύνδεσμο Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Χωρίς προηγούμενο τα φετινά μέτρα ασφαλείας στη ΔΕΘ – Επιστρατεύονται μέχρι και στελέχη από FBI και CIA



    ΣΧΟΛΙΑ