ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Περίπατο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης έκανε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος βρίσκεται στην πόλη για την 83η ΔΕΘ.
Ο κ. Μητσοτάκης περπάτησε στη οδό Καρόλου Ντηλ όπου βρίσκονται στέκια νεολαίας και χαιρέτισε νέες και νέους. Μετά, περπάτησε στην οδό Τσιμισκή και στη συνεχεία πήγε σε καφέ της πλατείας Αριστοτέλους όπου τον περίμεναν βουλευτές και στελέχη του κόμματος, τους οποίους χαιρέτισε και είχε σύντομους διαλόγους μαζί τους.
Αποχωρώντας από το καφέ περπάτησε στην πλατεία Αριστοτέλους όπου αντάλλαξε χειραψίες με πολίτες που εκείνη την ώρα έκαναν βόλτα, και φωτογραφήθηκε μαζί τους.
Αύριο, Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου, στις 10.30, ο κ. Μητσοτάκης θα επισκεφθεί τον εκθεσιακό χώρο της Δ.Ε.Θ και θα έχει συνάντηση με τη διοίκηση και τους εργαζομένους της ΔΕΘ- HELEXPO. Στη συνέχεια θα επισκεφθεί περίπτερα της 83ης ΔΕΘ.
Στις 20.00 θα πραγματοποιήσει την καθιερωμένη ομιλία του στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης».
Την Κυριακή, 16 Σεπτεμβρίου στις 13:00, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης».




Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κρεμλίνο: Ο κόσμος θα βρεθεί «σε μια πιο επικίνδυνη κατάσταση» μετά το τέλος της συνθήκης για τα πυρηνικά όπλα
- Ιστορικά υψηλή χρηματοδότηση 3,5 δισ. ευρώ από τον Όμιλο ΕΤΕπ στην Ελλάδα το 2025
- Adani Enterprises: Κέρδη ρεκόρ για τη «ναυαρχίδα» του ομίλου λόγω πώλησης μεριδίου
- Ντόναλντ Τραμπ: Οι Ρεπουμπλικανοί πρέπει να εθνικοποιήσουν τις εκλογές
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.