Κοινωνία

Τέτα Καμπουρέλη: «Ο σύζυγός μου είναι αθώος, του τα χρεώνουν όλα γιατί είχε θυρίδα δίπλα σε μία που ανοίχτηκε»

Τέτα Καμπουρέλη


Στην αθωότητα του 58χρονου συζύγου της και θεατρικού παραγωγού, που κατηγορείται για το ριφιφί σε τραπεζικές θυρίδες στο Ψυχικό, επιμένει η Τέτα Καμπουρέλη.

Μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» στον ΑΝΤ1, η γνωστή αισθητικός και τηλεπερσόνα υποστήριξε για τον σύζυγό της, ο οποίος σήμερα οδηγείται ενώπιον του εισαγγελέα:

«Ο σύζυγός μου είναι αθώος. Κάτι έχει συμβεί και η τράπεζα πρέπει να χρεώσει έναν άνθρωπο για να κλείσει η υπόθεση. Η αστυνομία πρέπει να κάνει το ίδιο για να κλείσει η υπόθεση και καταλαβαίνεται ότι πρέπει να χρεωθεί ένας άνθρωπος που υποτίθεται βρήκανε κάποιο ποινικό μητρώο».

Ακόμη, η Τέτα Καμπουρέλη υποστήριξε ότι δεν ισχύουν όσα γράφονται χαρακτηριζόντάς τα «τέρατα».

Όσο για το DNA, η ίδια δήλωσε ότι αυτό που βρέθηκε δεν είναι ούτε αίμα, ούτε σπέρμα, ούτε ιδρώτας. Τόνισε ότι δεν υπάρχουν στοιχεία που να βαραίνουν τον σύζυγό της. «Υπάρχει μόνο αυτό το DNA που λένε, δεν είναι ούτε αίμα, ούτε σπέρμα, ούτε ιδρώτας που γράφτηκε. Είναι ένα νεκρό κύτταρο που μπορεί να μεταφερθεί από τον καθένα στον καθένα».

Υποστήριξε επίσης ότι χρεώνουν στον σύζυγό της όλη αυτή την υπόθεση επειδή η θυρίδα του ήταν δίπλα στης κυρίας που ανοίχτηκε. «Εγώ άκουσα όλες τις κατηγορίες από τις πελάτισσες. Τα έχουν όλοι με την τράπεζα. Δεν μπορεί να συλλάβει το ανθρώπινο μυαλό ότι ένα κατσαβίδι, ένας άνθρωπος έχει κάνει αυτό το πράγμα», σημείωσε.

«Περιμένουμε τη Δικαιοσύνη. Θα πάω μάρτυρας. Ο σύζυγός μου δεν είναι καθόλου καλά. Χρειάζεται στήριξη», κατέληξε.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Συνήγοροι κατηγορουμένου για το ριφιφί στο Ψυχικό: Ο πελάτης μας αρνείται τις κατηγορίες

Ο επιχειρηματίας Βασίλης Γκουρούσης πίσω από το χρυσό «ριφιφί» στις τραπεζικές θυρίδες στο Ψυχικό

Η πρώτη αντίδραση της Τέτας Καμπουρέλη για τη σύλληψη του συζύγου τηςΣΧΟΛΙΑ