ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ανακοίνωση εξέδωσαν σήμερα οι συνήγοροι υπεράσπισης του κατηγορουμένου για το ριφιφί στις τραπεζικές θυρίδες στο Ψυχικό.
Στην ανακοίνωση αναφέρουν:
Οι συνήγοροι υπεράσπισης του κατηγορουμένου, στον οποίο ασκήθηκε ποινική δίωξη για την κλοπή των θυρίδων στην τράπεζα Alpha Bank, Αντώνης Βουλγαράκης και Βασίλης Σερεμέτης, αφού λάβαμε αντίγραφα της δικογραφίας και επισκεφθήκαμε τον εντολέα μας, δηλώνουμε τα κάτωθι :
«Ο κατηγορούμενος αρνείται την κατηγορία και διαμαρτύρεται έντονα για την διαπόμπευση του ίδιου και της οικογένειας του.
» Η απολογία του ενώπιον του κ. Ανακριτή θα τοποθετήσει την υπόθεση στην πραγματική της βάση.
» Μέχρι τότε παρακαλούνται όλοι να σεβαστούν το τεκμήριο αθωότητας του κατηγορουμένου ως κατάκτηση του νομικού μας πολιτισμού και να διατηρήσουμε άπαντες την εμπιστοσύνη μας στον αρμόδιο θεσμό, την Δικαιοσύνη».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μάρω Κοντού: Έπεσε και έσπασε ένα πλευρό στο ύψος του πνεύμονα – Βρίσκεται εκτός κινδύνου
- Shield AI – EFA GROUP: Ενώνουν τις δυνάμεις τους για την ανάπτυξη αυτόνομων και κυρίαρχων αμυντικών δυνατοτήτων στην Ελλάδα
- Πετρέλαιο: Για πρώτη φορά εδώ και τρεις μήνες το Brent έπεσε κάτω από τα 80 δολάρια το βαρέλι
- Τροχαίο δυστύχημα στη Μύκονο – Σκοτώθηκε Ιταλίδα που είχε έρθει στο νησί για το bachelorette party της
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.