• Κοινωνία

    Τάκης Θεοδωρικάκος: Να γίνουν σεβαστές οι δικαστικές αποφάσεις και να αποζημιωθεί η οικογένεια του μικρού Μάριου από το Μενίδι

    • NewsRoom
    Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος

    Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος


    Παρέμβαση στον  ΑΝΤ-1 και την εκπομπή «Πρωινοί Τύποι», έκανε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος, αναφορικά με τη δικαστική διαμάχη του Ελληνικού Δημοσίου με την οικογένεια του 11χρονου Μάριου Σουλούκου.

    Ο μικρός Μάριος, είχε χάσει τη ζωή του από αδέσποτη σφαίρα ενώ βρισκόταν στο προαύλιο του σχολείου, στο Μενίδι, στις 8 Ιουνίου του 2017.

    Το Τριμελές Διοικητικό Εφετείο με πρόσφατη απόφαση του, απέρριψε ομοφώνως την έφεση του Ελληνικού Δημοσίου, διατηρώντας την αρχική αποζημίωση των 490.000 ευρώ.

    Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη πήρε θέση για το θέμα, τονίζοντας ότι θα εξαντλήσει κάθε νόμιμο μέσο για να σταματήσει η αντιδικία του ελληνικού Δημοσίου με την οικογένεια του παιδιού. Ζήτησε να γίνουν σεβαστές οι έως τώρα δικαστικές αποφάσεις και να αποζημιωθεί η οικογένεια.

    Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

    Διαβάστε επίσης

    ΥΠΑ: Παρατείνεται η Notam με τα μέτρα για την είσοδο στην Ελλάδα

    Άδωνις Γεωργιάδης: Δεν έχουμε αυταπάτη ότι τα μέτρα που πήραμε καλύπτουν τον πληθωρισμό, επιμένουμε για πανευρωπαϊκή λύση



    ΣΧΟΛΙΑ