ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Νέες κινητοποιήσεις πραγματοποιούνται σήμερα στην Αθήνα για την τραγωδία στα Τέμπη.
Ειδικότερα, στις 12:00 το μεσημέρι θα γίνει κινητοποίηση από φοιτητές και μαθητές στα Προπύλαια.
«Συνεχίζουμε ακόμα πιο μαζικά και αποφασιστικά «μέχρι τέλους» για να δικαιωθούμε και για να μην ζήσουμε νέα Τέμπη» αναφέρουν οι Φοιτητικοί Σύλλογοι της Αθήνας.
Συνδικάτα, ομοσπονδίες, σύλλογοι, ενώσεις και φορείς, δίνουν το δικό τους ραντεβού στις 7:00 το απόγευμα στο Σύνταγμα.
Όπως έγινε ακόμη γνωστό, από τις 10:00 το πρωί θα κλείσουν οι σταθμοί του μετρό σε Πανεπιστήμιο και Σύνταγμα.
Νέα συλλαλητήρια πραγματοποιούνται σήμερα για τα Τέμπη στη Θεσσαλονίκη και σε πολλές πόλεις της χώρας.
Κλειστοί θα παραμείνουν σήμερα Παρασκευή, από τις 11:00 το πρωί οι σταθμοί «Νέος Σιδηροδρομικός Σταθμός», «Βενιζέλου» και «Σιντριβάνι» του Μετρό Θεσσαλονίκης, κατόπιν εντολής των αστυνομικών αρχών.
«Ενημερώνουμε το επιβατικό κοινό ότι κατόπιν εντολής των αστυνομικών αρχών, την Παρασκευή 7/3 στις 11:00 π.μ., θα ανασταλεί προσωρινά η λειτουργία των σταθμών «Νέος Σιδηροδρομικός Σταθμός», «Βενιζέλου» και «Σιντριβάνι».
Oι σταθμοί θα παραμείνουν κλειστοί και οι συρμοί θα διέρχονται χωρίς να σταματούν σε αυτούς. Θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση για την ώρα επαναλειτουργίας των συγκεκριμένων σταθμών. H λειτουργία στους υπόλοιπους σταθμούς θα διεξάγεται κανονικά», επισημαίνεται στην ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του Μετρό thessmetro.gr.
Διαβάστε επίσης:
Κυβέρνηση Τραμπ: Κατάργηση επιχορηγήσεων και στο Παγκόσμιο Ταμείο Μνημείων
Η καναδική ευκαιρία του Κωστή Χατζηδάκη
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Το Βρετανικό Μουσείο δανείζει ελληνικές αρχαιότητες – Το μοντέλο να ισχύσει και για τα Γλυπτά λέει ο διευθυντής του
- ΟΤΕ: Αγόρασε 299.589 μετοχές μέση τιμής κτήσης 16,895 ευρώ
- Αδειάζει η κλεψύδρα για το πρόγραμμα εργασιακής εμπειρίας της ΔΥΠΑ – 40.000 θέσεις έχουν ήδη καλυφθεί
- Συνάντηση Μιχαηλίδου – Γκίκα για την ενίσχυση της οικογένειας και της γονεϊκότητας στη νησιωτική χώρα