• Κοινωνία

    Πολικές θερμοκρασίες σε όλη την Ελλάδα-Σε ποια περιοχή ο υδράργυρος άγγιξε τους -24

    • NewsRoom
    Φλώρινα


    Σαρώνει ολόκληρη τη χώρα η κακοκαιρία «Τηλέμαχος», με πολικές θερμοκρασίες να επικρατούν σε πολλές περιοχές, κυρίως στη Βόρεια Ελλάδα.

    Κλειστά παρέμειναν τα σχολεία σήμερα στους Δήμους Φλώρινας, Αμυνταίου και Πρεσπών λόγω των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή. Τα σχολεία του Δήμου Φλώρινας θα παραμείνουν κλειστά και τη Τετάρτη 9 Ιανουαρίου. Η θερμοκρασία κατά τη διάρκεια της νύχτας άγγιξε και τους -24 βαθμούς κελσίου ενώ αυτή την ώρα είναι στους -15 με αποτέλεσμα τα πάντα να έχουν παγώσει και να είναι ολισθηρά και άκρως επικίνδυνα τόσο για τους πεζούς όσο και τους διερχόμενους οδηγούς.

    Στους -13 βαθμούς Κελσίου η ελάχιστη θερμοκρασία στην Κοζάνη και στους -12 βαθμούς στην Καστοριά. Αρνητικές θερμοκρασίες καταγράφονται και στην Κεντρική Μακεδονία με τον υδράργυρο να δείχνει -11 στο Κιλκίς και -10 σε Βέροια, Γιαννιτσά και Σέρρες.

    Στη Θεσσαλονίκη η ελάχιστη θερμοκρασία, λόγω της κακοκαιρίας, καταγράφηκε στους -4 βαθμούς Κελσίου, ενώ στον Λαγκαδά, περιφερειακά της πόλης, ο υδράργυρος έπεσε στους -13.

    Τσουχτερό είναι το κρύο και στους νομούς της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, με τον υδράργυρο να υποχωρεί στους -11 βαθμούς Κελσίου στη Δράμα, στους -10 στο Διδυμότειχο και στους -9 στην Ορεστιάδα.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Χωρίς ρεύμα πολλές περιοχές της Αττικής λόγω της κακοκαιρίας

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κλειστοί πολλοί δρόμοι στην Αττική λόγω χιονιά-Πώς κινούνται τα ΜΜΜ

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Στα «λευκά» η Αττική: Κλειστή η Αθηνών-Λαμίας, η Εθνική Αντιστάσεως στην Καισαριανή και ο δρόμος προς Υμηττό



    ΣΧΟΛΙΑ