• Κοινωνία

    Στον εισαγγελέα οι τρεις αλλοδαποί για ανθρωποκτονία από πρόθεση του 25χρονου στον λόφο Φιλοπάππου

    • NewsRoom
    Πλήρης και ασφαλής πρόσβαση στη Δικαιοσύνη


    Ο 25χρονος φοιτητής βρέθηκε στον γκρεμό συνεπεία της απειλής που δέχθηκε με μαχαίρι από δυο δράστες με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του, όπως τόνισε η Αστυνομία κατά τη σημερινή παρουσίαση της υπόθεσης με τη ληστεία στο λόφο του Φιλοπάππου το βράδυ της 15ης Αυγούστου. Ως εκ τούτου, οι τρεις δράστες πρόκειται να οδηγηθούν σήμερα στον εισαγγελέα με τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και της ληστείας κατά συναυτουργία και κατά συρροή.

    Οι δύο από τους τρεις αλλοδαπούς που συνελήφθησαν και ομολόγησαν είναι Πακιστανοί ηλικίας 17 και 28 ετών, ενώ ο τρίτος είναι 25χρονος Ιρακινός , ο οποίος παραδέχθηκε την παρουσία του στο σημείο.

    Η πτώση του 25χρονου φοιτητή είναι συνέπεια της ληστείας, είπε χαρακτηριστικά ο αξιωματικός τμήματος ανθρωποκτονιών Κώστας Χασιώτης. Ο υποδιευθυντής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής ταξίαρχος Αθανάσιος Κοκκαλάκης επισήμανε ότι συνεργάστηκαν πολλές αστυνομικές υπηρεσίες για την εξιχνίαση της υπόθεσης , ενώ πρόσθεσε ότι υπήρχαν ισχυρές ενδείξεις θα προσπαθήσουν να διαφύγουν στο εξωτερικό.

    Σημειώνεται ότι οι δυο Πακιστανοί συνελήφθησαν στην ευρύτερη περιοχή της Ειδομένης και ο Ιρακινός στο κέντρο της Αθήνας.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Φιλοπάππου: Συνελήφθησαν και ομολόγησαν οι τρεις δράστες της ληστείας και δολοφονίας του 25χρονου

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Σεσημασμένοι Πακιστανοί οι ληστές στου Φιλοπάππου – Θέμα χρόνου η σύλληψή τους

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Δριμύ «κατηγορώ» προς Τσίπρα: Συγκλονίζει η επιστολή της μητέρας του 25χρονου που σκοτώθηκε στου Φιλοπάππου



    ΣΧΟΛΙΑ